Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit. Před časem mi spadl úplně Windows 7 na mém HP. Teď mi poslali 3 reinstalační CD, ale já bych chtěl jinou edici (Ultimate), kterou jsem si stáhl (licenci zakoupil). Ale když ji spustím píše, že chce systémové data (asi ty od HP), které budou na jednom z těch CD, ale já nevim, na kiterém, které tam mam tedy vložit jako první a které tam nemam vkladat (to s tema Win7). HDD je naformátovaný a zcela čistý. Tyto CD:
1. System Recovery DVD - Service Pack 1 (1 of 2)
2. System Recovery DVD - Service Pack 1 (2 of 2)
3. Application and Driver Recovery DVD
Díky nejsem si jistej, jestli vůbec bude stačit pouze jedno a jestli ten Win7 pujde zmenit nebo nejdriv musim nainstalovat original a potom teprve doinstalovat lepsi verzi. Dík za odpovedi.
Instalace Win7
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace Win7
Licenci máš na Home, takže musíš instalovat z těch DVD, co poslali.
Pokud sis zakoupil licenci na Ultimate, měl jsi dostat origo DVD. Samotná licence se neprodává (běžná, pro koncového spotřebitele). Mimoto, nechápu nač Ultimate? V čem jsou lepší než Home?
Pokud sis zakoupil licenci na Ultimate, měl jsi dostat origo DVD. Samotná licence se neprodává (běžná, pro koncového spotřebitele). Mimoto, nechápu nač Ultimate? V čem jsou lepší než Home?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
CD jsem dostal, ale myslel jsem, že stačí napsat licence, špatně jsem to popsal. Ultimate - lepší zálohování, ochrana dat, kancelářská práce. Takže nejdřív musím nainstalovat originály a potom vložit to CD nemuzu rovnou zacit instalovat Ultimate? Dík za odpověď.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud mas inst.DVD (a stitek s cislem) od Ultimate, instaluj z nej. Jinak pouzij dodana media.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Kdyz koupis licenci Windows 7 Ultimate, musis instalovat z toho DVD co k tomu dostanes (krabicova verze) nebo vypaleneho ze stazeneho ISO obrazu ktery k tomu patri (elektronicka licence), nesmis ji poustet z zadneho HP disku.
Ty puvodni Recovery DVD od HP vubec nepotrebujes, to neni nic jineho nez image jiz nainstalovanych Windows (tedy nejspis Home Premium). Pro instalaci z disku od Microsoftu neni potreba a nemuze ji to chtit.
Doufam ze jsi tu licenci nekoupil u nejakeho podvodnika na Aukru (vetsina tech licenci co tam prodavaji neni legalni)
Ty puvodni Recovery DVD od HP vubec nepotrebujes, to neni nic jineho nez image jiz nainstalovanych Windows (tedy nejspis Home Premium). Pro instalaci z disku od Microsoftu neni potreba a nemuze ji to chtit.
Doufam ze jsi tu licenci nekoupil u nejakeho podvodnika na Aukru (vetsina tech licenci co tam prodavaji neni legalni)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28