XP - Instalace Service Pack 3
XP - Instalace Service Pack 3
Zdravím. Při instalaci Service Pack 3 u Windows XP mi instalace dojede vždy jen + - do půlky, poté se ukáže chybová hláška: Přístup odepřen a instalace se zruší. Zkoušel jsem to i v nouzovém režimu ale nic. Nevíte někdo, co by mi mohlo pomoct vyřešit tento problém? Děkuji moc za každou odpověď.
Re: XP - Instalace Service Pack 3
Moc jsi toho neřekl. Především: Co máš za OS (vím, že XP, ale to mi nestačí), a pak podstatné - originální s originálním klíčem nebo něco (cokoli) staženého?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Omlouvám se. Mám Windows XP Home Edition (2002) koupený s originálním klíčem.
Pokud jsi dosud nedělal aktualizace nebo jen některé, zřejmě Ti chybí nějaká důležitá předchozí aktualizace, jejíž nepřítomnost v PC blokuje instalaci SP3. SP2 tam máš?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
SP2 mám. SP3 už jsem měl nainstalovaný a fungoval. Teď jsem ho jen odinstaloval a při opětovné instalaci mi vyskakuje tato hláška. Automatické aktualizace jsem měl/mám povolené.
Nainstaluj nějaký Uninstaller (používám ZSoft uninstaller) a ten SP3 vymaž včetně vyčištění registrů!. Pak zkus znova naisntalovat SP3.
Pokud máš už IE 8, tak jej odinstaluj, a oprav systém pomocí instal. win. CD, pak už by to mělo jít.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Služba DPS (Diagnostic Policy Service) nejde spustit
od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:33 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 1993
-
od Richard_ZZR