Hodně spuštěných procesů Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

ses
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Hodně spuštěných procesů

Příspěvekod ses » 30 dub 2010 23:55

aha, jak tedy dál?

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod memphisto » 01 kvě 2010 00:06

Podle mě už tomu moc nepomůžeš. Ten soft od Malwarebytes by našel nepotřebné věci a jak jsi viděl sám, nemáš tam nic. Pokud je PC pomalé, tak bude problém jinde (vir, hardware)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

ses
nováček
Stav:

Příspěvekod ses » 01 kvě 2010 00:10

...no to je fakt, vir mi tady nic nehlásí ani Eset ani spyware...dá se zjistit co je s tím hardwarem?

Flame
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Flame » 01 kvě 2010 00:12

s hardwarwem problém nemyslí, myslí zastaralé, a pomalé komponenty, co patří do odpadu už.. (Komponenty - Orgány PC...Harddisk(paměť), Operační paměť, procesor(mozek), grafická karta(zrak), základní deska (srdce) apod.)
Naposledy upravil(a) Flame dne 01 kvě 2010 00:17, celkem upraveno 2 x.
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH​-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224

ses
nováček
Stav:

Příspěvekod ses » 01 kvě 2010 00:16

Flame píše:s hardwarwem problém nemyslí, myslí zastaralé, a pomalé komponenty, co patří do odpadu už..

...já tomu fakt nerozumím...ale zas nadruhou stranu mě to děsí, páč ten Pc zas tak dlouho nemám...zastaralé komponenty? Mám staré Pc tak asi 4 roky ..to je moc?
Naposledy upravil(a) ses dne 01 kvě 2010 00:40, celkem upraveno 2 x.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 01 kvě 2010 00:22

4 roky je u počítačů relativně dlouhá doba :smile: Toto odvětví se neskutečně rychle vyvíjí. Každopádně i 4 roky staré PC není žádná šunka a fungovat by měl spolehlivě a svižně. Jaký máš v PC procesor, grafiku, disk, apod. zjistíš po kliku pravým na Tento počítač a z kontextovéhomenu vybereš možnost Spravovat. Najedeš na položku Správce zařízení a tam najdeš vše potřebné. Velikost ramek zjistí po kliku pravým na Tento počítač a zvolíš Vlastnosti a objeví se ti tabulka a bude tam frekvence procesoru, velikost ramek, apod.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

ses
nováček
Stav:

Příspěvekod ses » 01 kvě 2010 00:35

Procesor Intel(R)core(TM)2 CPU
...a zbytek ve fotkách

...on mi Pc hlavně dlouho načítá při startu a následném spuštění prohlížeče...což dříve nedělal...
Přílohy
pc1.JPG
pc.JPG

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 01 kvě 2010 00:56

Tak to je pořád celkem slušné PC. Na novější hry moc ne, ale kanc. práce, internet a filmy ok.

Můžeš zkusit vyčistit disk od zbytečných souborů, pročistit registry a defragmentovat disk. PC by se mělo poté zrychlit. Zbytečné soubory odstraníš například kliknutím pravým na systémový disk a vybereš Vlastnosti a poté na první záložce uvidíš možnost Vyčistit disk a použiješ ji. Dále pročistit PC od Tempů programem ATF Cleaner. Spustíš jej, klikneš na na Select all a klikneš na Empty selected a hotovo. Poté pročistíš registry programem CCleaner (odkaz v podpise). Defragmentaci provedeš buď pomocí nástrojů Windows ( tam kde jsi našla Správce zařízení, tak níže je Defragmentace disku)

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 01 kvě 2010 08:53

41 Procesů je pěkné číslo, na nové instalaci mívám kolem 40. Jak dlouho už máš nainstalovaný windows?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 01 kvě 2010 08:57

Žbeky:Upravuješ to nějak?
Já mám teď 26 procesů.Windows XP SP2

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 01 kvě 2010 09:00

Neupravuju, mám to svižné (WIN7)

\\Teď jsem se ještě jednou díval na ty screeny a vytížení CPU máš 0% - opravdu to nebude kvůli tomu, že bys měl moc spuštěných procesů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 01 kvě 2010 09:12

No jde spíše o to, co člověk potřebuje. Stačí si prohlédnout spouštěné služby - Nastavení, Ovládací panely, Nástroje pro správu, služby. Co by mělo bát určitě zakázáno je Vzdálený registr a telnet. Další možnost je třeba bezdrátová konfigurace (za předpokladu že se nepřipojuji na wifi), atd. Strejda google nebo někdo zkušenější jistě poradí. Další věc jsou nainstalované programy, které si bez dovolení spouští nějakou svou část např. detekci media v mechanice, nebo nějakou update službu. Taky vypnout nebo zakázat. Docela slušný program pro zkoumání procesů je proces explorer: http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96653.aspx

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”