Hodně spuštěných procesů Vyřešeno
Re: Hodně spuštěných procesů
aha, jak tedy dál?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě už tomu moc nepomůžeš. Ten soft od Malwarebytes by našel nepotřebné věci a jak jsi viděl sám, nemáš tam nic. Pokud je PC pomalé, tak bude problém jinde (vir, hardware)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
...no to je fakt, vir mi tady nic nehlásí ani Eset ani spyware...dá se zjistit co je s tím hardwarem?
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
s hardwarwem problém nemyslí, myslí zastaralé, a pomalé komponenty, co patří do odpadu už.. (Komponenty - Orgány PC...Harddisk(paměť), Operační paměť, procesor(mozek), grafická karta(zrak), základní deska (srdce) apod.)
Naposledy upravil(a) Flame dne 01 kvě 2010 00:17, celkem upraveno 2 x.
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Flame píše:s hardwarwem problém nemyslí, myslí zastaralé, a pomalé komponenty, co patří do odpadu už..
...já tomu fakt nerozumím...ale zas nadruhou stranu mě to děsí, páč ten Pc zas tak dlouho nemám...zastaralé komponenty? Mám staré Pc tak asi 4 roky ..to je moc?
Naposledy upravil(a) ses dne 01 kvě 2010 00:40, celkem upraveno 2 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
4 roky je u počítačů relativně dlouhá doba
Toto odvětví se neskutečně rychle vyvíjí. Každopádně i 4 roky staré PC není žádná šunka a fungovat by měl spolehlivě a svižně. Jaký máš v PC procesor, grafiku, disk, apod. zjistíš po kliku pravým na Tento počítač a z kontextovéhomenu vybereš možnost Spravovat. Najedeš na položku Správce zařízení a tam najdeš vše potřebné. Velikost ramek zjistí po kliku pravým na Tento počítač a zvolíš Vlastnosti a objeví se ti tabulka a bude tam frekvence procesoru, velikost ramek, apod.

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Procesor Intel(R)core(TM)2 CPU
...a zbytek ve fotkách
...on mi Pc hlavně dlouho načítá při startu a následném spuštění prohlížeče...což dříve nedělal...
...a zbytek ve fotkách
...on mi Pc hlavně dlouho načítá při startu a následném spuštění prohlížeče...což dříve nedělal...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je pořád celkem slušné PC. Na novější hry moc ne, ale kanc. práce, internet a filmy ok.
Můžeš zkusit vyčistit disk od zbytečných souborů, pročistit registry a defragmentovat disk. PC by se mělo poté zrychlit. Zbytečné soubory odstraníš například kliknutím pravým na systémový disk a vybereš Vlastnosti a poté na první záložce uvidíš možnost Vyčistit disk a použiješ ji. Dále pročistit PC od Tempů programem ATF Cleaner. Spustíš jej, klikneš na na Select all a klikneš na Empty selected a hotovo. Poté pročistíš registry programem CCleaner (odkaz v podpise). Defragmentaci provedeš buď pomocí nástrojů Windows ( tam kde jsi našla Správce zařízení, tak níže je Defragmentace disku)
Můžeš zkusit vyčistit disk od zbytečných souborů, pročistit registry a defragmentovat disk. PC by se mělo poté zrychlit. Zbytečné soubory odstraníš například kliknutím pravým na systémový disk a vybereš Vlastnosti a poté na první záložce uvidíš možnost Vyčistit disk a použiješ ji. Dále pročistit PC od Tempů programem ATF Cleaner. Spustíš jej, klikneš na na Select all a klikneš na Empty selected a hotovo. Poté pročistíš registry programem CCleaner (odkaz v podpise). Defragmentaci provedeš buď pomocí nástrojů Windows ( tam kde jsi našla Správce zařízení, tak níže je Defragmentace disku)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
41 Procesů je pěkné číslo, na nové instalaci mívám kolem 40. Jak dlouho už máš nainstalovaný windows?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky:Upravuješ to nějak?
Já mám teď 26 procesů.Windows XP SP2
Já mám teď 26 procesů.Windows XP SP2
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neupravuju, mám to svižné (WIN7)
\\Teď jsem se ještě jednou díval na ty screeny a vytížení CPU máš 0% - opravdu to nebude kvůli tomu, že bys měl moc spuštěných procesů
\\Teď jsem se ještě jednou díval na ty screeny a vytížení CPU máš 0% - opravdu to nebude kvůli tomu, že bys měl moc spuštěných procesů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Pohlaví:
No jde spíše o to, co člověk potřebuje. Stačí si prohlédnout spouštěné služby - Nastavení, Ovládací panely, Nástroje pro správu, služby. Co by mělo bát určitě zakázáno je Vzdálený registr a telnet. Další možnost je třeba bezdrátová konfigurace (za předpokladu že se nepřipojuji na wifi), atd. Strejda google nebo někdo zkušenější jistě poradí. Další věc jsou nainstalované programy, které si bez dovolení spouští nějakou svou část např. detekci media v mechanice, nebo nějakou update službu. Taky vypnout nebo zakázat. Docela slušný program pro zkoumání procesů je proces explorer: http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96653.aspx
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”