jaké možnosti jsou v téhle položce?
něco je zřejmě v Biosu špatně nastaveno.Jak jsi nainstal.wokna předtím.I když žádnou mechaniku nebudeš mít připojenou tak ta
volba CD-ROM tam musí být.Potom jedině zkusit smazat pamět CMOS Biosu...... nebo zkusit Load Fail-safe Defaults...který obnoví základní nastavení Biosu.Nejdřív se ale podívej do té položky co jsem zaškrt.
To rychllý Bootování ...Quick Boot bych zkusil taky zakázat.
Cd-rom v BIOSu
Re: Cd-rom v BIOSu
Ta zvýrazněná položka umožňuje nastavení "Force BIOS" a "Keep Current". Citace z manuálu k této položce: Sets the display mode for option ROM.
Netuším na co má tato položka vliv. Ať nastavím cokoliv je situace stále stejná. Ani ten Quick Boot nemá vcelku na nic vliv. Load setup defaults už jsem zkoušel. Beze změn.
Naposledy jsem windows instaloval ještě ze staré machaniky na IDE.
Reset CMOS už mě taky napadl, ale to beru až jako poslední možnost. Ještě mě napadlo, zda nemůže bordel dělat ten RAID řadič, ale naprosto netuším jak se ho zbavit. Že by tím resetem CMOS?
Netuším na co má tato položka vliv. Ať nastavím cokoliv je situace stále stejná. Ani ten Quick Boot nemá vcelku na nic vliv. Load setup defaults už jsem zkoušel. Beze změn.
Naposledy jsem windows instaloval ještě ze staré machaniky na IDE.
Reset CMOS už mě taky napadl, ale to beru až jako poslední možnost. Ještě mě napadlo, zda nemůže bordel dělat ten RAID řadič, ale naprosto netuším jak se ho zbavit. Že by tím resetem CMOS?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10997
-
od bugicek7lpCZ
Zobrazit poslední příspěvek
27 úno 2025 12:51
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2426
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
-
-
mpg x570 gaming edge wifi Potřebuji poradit jak na bot BIOSu Příloha(y)
od ManemanTV » 15 pro 2024 21:31 » v Problémy s hardwarem - 11
- 4342
-
od ManemanTV
16 pro 2024 18:18
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”