instalace win xp, jaký sp? Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
instalace win xp, jaký sp?
Zdravím, mám problém s instalací win xp. Potřebuji nainstalovat win xp prof na Dell D400, ale nemám original instalační CD jen kód ze spodu na notasu, a nevím jakou verzi xp tam nainstalovat. Zkoušel jsem SP1, ale kód byl zamítnut. Dokáže někdo poradit, jakou verzi win xp a s jakým sp mám stáhnout?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instalace win xp, jaký sp?
Určitě verzi Professionál.
Zkusil bych ještě instalovat z CD, kde je SP2. S tímhle SP ti třeba klíč už projde.
Zkusil bych ještě instalovat z CD, kde je SP2. S tímhle SP ti třeba klíč už projde.
Na verzi SP vubec nezalezi, osobne bych instaloval pouze s SP3.
To na cem v pripade produktoveho klice zalezi je zda se jedna o OEM a jaka je to jazykova verze.
Podle X10-23533 bych hadal ze to musi byt anglicka OEM verze, z CD pro jinou verzi to instalovat nemuzs.
To na cem v pripade produktoveho klice zalezi je zda se jedna o OEM a jaka je to jazykova verze.
Podle X10-23533 bych hadal ze to musi byt anglicka OEM verze, z CD pro jinou verzi to instalovat nemuzs.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tento notas byl prodaný v ČR v roce 2004, mám ještě jeden na nd, který byl prodaný ve Francii a štítek má stejné údaje (krom porduct key a číslem pod čárovým kódem) a moc se mě nezdá, že by si francouzi koupily win v angličtině. Zkusím stáhnout anglickou verzi a uvidíme. Myslel jsem, že verze by se dala rozklíčovat podle toho co je za professional, tedy 1-2CPU. To jsem totiž ještě neviděl.
Kazda verze XP Professional je pro 1-2 CPU.
Je to instalacni CD OEM verze?
Je to instalacni CD OEM verze?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: instalace win xp, jaký sp? Vyřešeno
Mám tady 2x sp1 a ty nejsou oem a jednu sp2 a tam se mě verzi nepodařilo zjistit. Kdyby to byl OEM štítek nebylo by to naněm napsané?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2014 00:29) ---
Tak to vyřešila stáhnutá instalačka myslím z uložto s názvem ,,XPSP1_DELL_OEM". Win je v češtině. Díky všem za rady.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2014 00:29) ---
Tak to vyřešila stáhnutá instalačka myslím z uložto s názvem ,,XPSP1_DELL_OEM". Win je v češtině. Díky všem za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28