snížení výkonu, nejde restart + nekonečné načítání WIN 8
snížení výkonu, nejde restart + nekonečné načítání WIN 8
Zdravím, mám Lenovo Y500 s i7 4x2,3, 16gb ram a2x650m.Včera večer jsem dal v avastu kontrolu po restartu a nechal jsem to běžet přes noc a bohužel při noční cestě na wc jsem zakopnul o šňůru a pc se vypnul a v té době samozřejmě pořád probíhala nekonečná kontrola pc. Ráno jsem zapnul pc a místo 20-30 sec nabíhání tu bylo 5 minut, pak ať jsem se pokusil zapnout jakýkoliv program, tak se kousnul ( chrome, firefox, revouninst..., office, atd.). Tak jsem se rozhodl, že přeinstaluju systém. Na disku mám recovery přímo od lenova a ejhle, podařilo se až na třetí pokus ( vždy to pohořelo v té fázi, kdy po připojení k síti přijde první restart) s tím, že po hodině a půl když jsem se zase dostal na plochu windows a pokusil se něco nainstalovat. Nenainstaluju ani winrar! Všechno zamrzne a nepracuje. Dal jsem restart ( u nového systému!) a trval 10 minut a ani se nedokončil ( napsalo to nějakou chybu power_ driver bla bla bla). Ve správci zařízení šechno ok, žádné zařízení kterému by chyběl ovladač. První mě napadlo, jestli neodchází HDD, ale ten buď jede, nebo se nerozjede ... aspoň myslím. Neví někdo čím to může být? co může za tak rapidní snížení výkonu až nevýkonu?
Re: snížení výkonu, nejde restart + nekonečné načítání WIN 8
Nasledkem ceho se PC vypl? Vytazeni snury ho vypnout nemuze, je to notebook. Nedoslo k nejakemu narazu?
Podle popisu bych to take hadal na poskozeny HDD - urcite to ale potvrdi Crystal Disk Info nebo utilita od vyrobce na otestovani disku. Lze ji spustit treba z Ultimate Boot CD pokud to nejde ve Windows.
Podle popisu bych to take hadal na poskozeny HDD - urcite to ale potvrdi Crystal Disk Info nebo utilita od vyrobce na otestovani disku. Lze ji spustit treba z Ultimate Boot CD pokud to nejde ve Windows.
Re: snížení výkonu, nejde restart + nekonečné načítání WIN 8
Sice je to notebook, ale nemam tam pořád baterii. TU používám jenom když není po ruce zásuvka.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 5796
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
23 dub 2025 12:57