Nejdou instalovat aktualizace Windows
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Nejdou instalovat aktualizace Windows
Při pokusu o instalaci aktualizace to zamrzne a nic se nestáhne.
Nevíte jak to napravit?
Nevíte jak to napravit?
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
nemas nelegalni windows?..mohlo by to byt tim
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
mám je od roku 2000 tedy 7 let, tenkrát byly legálně koupené, ale...
kdysi jsem tento problém měl a na technické podpoře jsem dostal návod jak smazat staré nastavení na servru a vytvořit nové, ale už jsem to ztratil a podpora u W2000 skončila.
Stejně už chci instalovat XPéčka, ale musím s tím počkat na vhodnou dobu - jsem grafik a teď mám moc práce.
kdysi jsem tento problém měl a na technické podpoře jsem dostal návod jak smazat staré nastavení na servru a vytvořit nové, ale už jsem to ztratil a podpora u W2000 skončila.
Stejně už chci instalovat XPéčka, ale musím s tím počkat na vhodnou dobu - jsem grafik a teď mám moc práce.
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Proveď standartní očistu Windows.
Jo a dělá ti to při pokusu instalace z windows nebo z Internetu Exploreru?
Jo a dělá ti to při pokusu instalace z windows nebo z Internetu Exploreru?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Standartní očistou jsem myslel vyčištění registru a odstranění dočasných souborů (především).
Nejlepší na to bude asi CCleaner nebo =TuneUP&g[oz]=6.0.2311]TuneUP Utilites (=TuneUP&g[oz]=2007&g[up]=6.0.2200+oprava]čeština-snad na to půjde nainstalovat)
Nejlepší na to bude asi CCleaner nebo =TuneUP&g[oz]=6.0.2311]TuneUP Utilites (=TuneUP&g[oz]=2007&g[up]=6.0.2200+oprava]čeština-snad na to půjde nainstalovat)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Odpověď je jednoduchá milý Watsone. Ve tvém odkazu je příliš mnoho hranatých závorek a ta první u ?g[hledano] ti uzavře tag url, takže vše, co je za ní je název odkazu až do ukončovacího tagu /url.zlobyl píše:Nevíte někdo z moderátorů, proč mi to z toho odkazu udělalo tohle??
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Aha.Já jsem si jen říkal, že by to mohlo být udělané tak, že by byla URL uzavřena až druhou hranatou uzavírací závorkou od konce.mikel píše:Odpověď je jednoduchá milý Watsone. Ve tvém odkazu je příliš mnoho hranatých závorek a ta první u ?g[hledano] ti uzavře tag url, takže vše, co je za ní je název odkazu až do ukončovacího tagu /url.zlobyl píše:Nevíte někdo z moderátorů, proč mi to z toho odkazu udělalo tohle??
(tag url-adresa url s hranatými závorkami-hranatá závorka uzavírající url] (druhá od konce)text url (pochopitelně bez hranatých závorek) a ukončovací tag url [/url] (první uzavírací hranatá závorka od konce))
Já nechci nikoho napadat a opravovat-jen jsem si říkal, že by to tak bylo logičtější.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13 Odpovědi
- 20006 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od MonikaVavrova
-
- 14 Odpovědi