Při pokusu o instalaci aktualizace to zamrzne a nic se nestáhne.
Nevíte jak to napravit?
Nejdou instalovat aktualizace Windows
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nemas nelegalni windows?..mohlo by to byt tim
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
mám je od roku 2000 tedy 7 let, tenkrát byly legálně koupené, ale...
kdysi jsem tento problém měl a na technické podpoře jsem dostal návod jak smazat staré nastavení na servru a vytvořit nové, ale už jsem to ztratil a podpora u W2000 skončila.
Stejně už chci instalovat XPéčka, ale musím s tím počkat na vhodnou dobu - jsem grafik a teď mám moc práce.
kdysi jsem tento problém měl a na technické podpoře jsem dostal návod jak smazat staré nastavení na servru a vytvořit nové, ale už jsem to ztratil a podpora u W2000 skončila.
Stejně už chci instalovat XPéčka, ale musím s tím počkat na vhodnou dobu - jsem grafik a teď mám moc práce.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proveď standartní očistu Windows.
Jo a dělá ti to při pokusu instalace z windows nebo z Internetu Exploreru?
Jo a dělá ti to při pokusu instalace z windows nebo z Internetu Exploreru?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Standartní očistou jsem myslel vyčištění registru a odstranění dočasných souborů (především).
Nejlepší na to bude asi CCleaner nebo [url=http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/tuneup-utilities/?g[hledano]=TuneUP&g[oz]=6.0.2311]TuneUP Utilites[/url] ([url=http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/cestiny/cestina-do-tuneup-utilities-2006/?g[hledano]=TuneUP&g[oz]=2007&g[up]=6.0.2200+oprava]čeština-snad na to půjde nainstalovat[/url])
Nejlepší na to bude asi CCleaner nebo [url=http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/tuneup-utilities/?g[hledano]=TuneUP&g[oz]=6.0.2311]TuneUP Utilites[/url] ([url=http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/cestiny/cestina-do-tuneup-utilities-2006/?g[hledano]=TuneUP&g[oz]=2007&g[up]=6.0.2200+oprava]čeština-snad na to půjde nainstalovat[/url])
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevíte někdo z moderátorů, proč mi to z toho odkazu udělalo tohle??

zlobyl píše:nebo [url=http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/tuneup-utilities/?g[hledano]=TuneUP&g[oz]=6.0.2311]TuneUP Utilites[/url] ([url=http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/cestiny/cestina-do-tuneup-utilities-2006/?g[hledano]=TuneUP&g[oz]=2007&g[up]=6.0.2200+oprava]čeština-snad na to půjde nainstalovat[/url])
zlobyl píše:Nevíte někdo z moderátorů, proč mi to z toho odkazu udělalo tohle??
Odpověď je jednoduchá milý Watsone. Ve tvém odkazu je příliš mnoho hranatých závorek a ta první u ?g[hledano] ti uzavře tag url, takže vše, co je za ní je název odkazu až do ukončovacího tagu /url.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mikel píše:zlobyl píše:Nevíte někdo z moderátorů, proč mi to z toho odkazu udělalo tohle??
Odpověď je jednoduchá milý Watsone. Ve tvém odkazu je příliš mnoho hranatých závorek a ta první u ?g[hledano] ti uzavře tag url, takže vše, co je za ní je název odkazu až do ukončovacího tagu /url.
Aha.Já jsem si jen říkal, že by to mohlo být udělané tak, že by byla URL uzavřena až druhou hranatou uzavírací závorkou od konce.
(tag url-adresa url s hranatými závorkami-hranatá závorka uzavírající url] (druhá od konce)text url (pochopitelně bez hranatých závorek) a ukončovací tag url [/url] (první uzavírací hranatá závorka od konce))
Já nechci nikoho napadat a opravovat-jen jsem si říkal, že by to tak bylo logičtější.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10312
-
od mmmartin