Nazdar hoši...Ja mam ASUS F3ke a mam ten stejný problém....... nevim kde vzít ovladače na to zatracené ASUS SCSI/RAID Host controller ... pomožte mi s tim trochu dík....
Proč vkládáš svůj dotaz do skoro rok starého příspěvku? Přesouvám! Pic
nelze nainstalovat ovladač
Re: scsi/raid - nelze nainstalovat ovladač
Pomuže mi nekdo prosim...dík...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nelze nainstalovat ovladač
Ovladač hledej na CD k základní desce, případně disketě a nebo na stránkách výrobce základní desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nazdar...
To jsem už zkoušel ale bez uspěchu...
Možná jssem hledal blbe ... nevim...ale já nic nenašel....Mohl bis mi s tim pomoct???
konfigucace jsou tady http://dlg.uloz.to/3d7a454d4c4ed4ec5e6a ... 744/pc.jpg nebo http://uloz.to/618744/pc.jpg Prosim pomožte mi jsem už z toho neštastnej!!!
To jsem už zkoušel ale bez uspěchu...
Možná jssem hledal blbe ... nevim...ale já nic nenašel....Mohl bis mi s tim pomoct???
konfigucace jsou tady http://dlg.uloz.to/3d7a454d4c4ed4ec5e6a ... 744/pc.jpg nebo http://uloz.to/618744/pc.jpg Prosim pomožte mi jsem už z toho neštastnej!!!
Ovladače budou na 100% na médiu k desce, jen hledat a projít všechno.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi máš velký problém, pokud chceš instalovat WinXP. Ty musíš shánět po různých fórech, protože výrobce preferuje jen Visty. Na Visty máš ovladače zde: http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
Jinak bych se divil, kdyby notebok podporoval RAID, takže nevím proč ovladač sháníš.Asi máš spíše problém se Sata ovladačem.
Jinak bych se divil, kdyby notebok podporoval RAID, takže nevím proč ovladač sháníš.Asi máš spíše problém se Sata ovladačem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nazdar... možná maš pravdu s tím SATA ...
Protože jak kliknu na Tento Počítač tak mi tak cca 3 minuty hledá HDD....
Ja jsem amatér a jen popisuji co mi to napsal.A to že je špatne SCSI/RAID Host controller
Tak pokud vite co a jak tam mi poradte...A pokud možno tak krok za krokem...jsem važne amatér....( ja jsem použival Linux Ubuntu a tak jsem takové problémy važne neměl tak nevim co a jak)
jo a mam windows XP
Předem dík za pomoc...
Protože jak kliknu na Tento Počítač tak mi tak cca 3 minuty hledá HDD....
Ja jsem amatér a jen popisuji co mi to napsal.A to že je špatne SCSI/RAID Host controller
Tak pokud vite co a jak tam mi poradte...A pokud možno tak krok za krokem...jsem važne amatér....( ja jsem použival Linux Ubuntu a tak jsem takové problémy važne neměl tak nevim co a jak)
jo a mam windows XP
Předem dík za pomoc...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do Biosu, zda máš správně nastavený disk na SATA. Bohužel konkrétně neporadím, protože Biosy jsou výrobci různě upravované. Pokud máš manuál, tak mrkni do manuálu.
Tak ted jsi řekneš ze jsem asi blbec...
ale dival jsem se do Biosu ale nic jsem tam nevidel....Popravde řeknu že se v Biosech moc nevyznám....
Ale bylo tam u HDD drivers 1st.drive ( SATA:3M-ST9160831AS) tak nevim jestli to je ono..
Bude to semnou těžké ale neztracejte smysl mi pomoct prosim......
Mužeš mi to nejak přiblížit?? dík...
ale dival jsem se do Biosu ale nic jsem tam nevidel....Popravde řeknu že se v Biosech moc nevyznám....
Ale bylo tam u HDD drivers 1st.drive ( SATA:3M-ST9160831AS) tak nevim jestli to je ono..
Bude to semnou těžké ale neztracejte smysl mi pomoct prosim......

Mužeš mi to nejak přiblížit?? dík...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Problém je asi v tom, že notebook je stavěn speciálně pro Vistu a v Biosu jiná nastavení asi nejsou. Jedině prohledávat různá fóra, protože dost uživatelů používá WinXP a má s tím dost značné problémy, právě na noteboocích optimalizovaných pro Vistu. Třeba se ještě někdo ozve s vlastní zkušeností s takovým notebookem. Lituji, ale více asi neporadím.
V BIOSu by měla být položka, něco jako: provozovat SATA jako IDE/EIDE > já to mám na Asusu takto: Configure SATA As [Standard IDE]
Prohledal jsem celej Bios položku po položce a nic jsem tam nevidel... 
Proč delaj take složitosti ....V linuxech se napoji a frčí se a tady same instalovani....Zvláštní to windows...
kurna jak to udělat aby to frčelo.....
Já už prohledal ruzná fora a taky bez uspěchu

Proč delaj take složitosti ....V linuxech se napoji a frčí se a tady same instalovani....Zvláštní to windows...
kurna jak to udělat aby to frčelo.....
Já už prohledal ruzná fora a taky bez uspěchu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3239
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 2905
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3892
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2510