Dobrý den, rozhodla jsem se preinstalovat me windowsy, ptž mam docela dost zanešeny pc..
jenze je v tom hacek, a to estli kdyz nainstaluju novy xp, tak mi v poho pujde cd-romka, vypalovacka, usb, zvuk a tak...nebo estli se to taky musi nejak instalovat...Je mi jasny ze programy musim znova stahnout, ae estli mi pujde pripojit treba k usb flashka s datama bez toho aby to po me chtelo nejakou instalaci usb...bo pustit hudba bez nějakyho instalovani...
diky za odpoved:)
instalace xp-dotaz
Re: instalace xp-dotaz
Většina zařízení bude mít základní ovladače přímo z XP, ale je lepší, u grafické karty skoro nezbytné nainstalovat přímo od výrobce. USB zařízení si nainstalují Win. Na hudbu si musíš instalovat soft.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instalace xp-dotaz
K nové instalaci potřebuješ samozřejmě instalační CD s WinXP, cd k základní desce, CD ke grafické kartě a pak i instalačky ostatních programů. Ovladače k základní desce lze též stáhnout ze stránek výrobce základní desky a ke grafické kartě ze stránek jejího výrobce. Před instalaci odpojit od netu. Doporučuji po shromáždění vše potřebného a po uložení záloh všech dat , o která nechceš přijít, odebrat oddíl se systémem, pak vytvořit nový, naformátovat (ne rychlý formát) a následně instalovat. Nejprve WInXP, pak případně některý z aktualizačních balíčků (SP1 -3). Následují ovladače k základní desce a GK. Po instalaci všech ovladačů a ověření, že jsou funkční všechna zařízení připojená k PC (tiskárna atd.) teprve nainstalovat programy. Nezapomenout na antivir, firewall ap. Instalované programy nejlépe po instalaci ověřit, zda není nějaký problém a neodkládat restart vyžadovaný po instalaci programů, až po nainstalování vícero programů. Tolik několik osvědčených zásad k bezproblémové instalaci. A k netu se připojit až budou funkční i ochranné programy. Hodně zdaru!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2244
-
od Cleric