Stala se mi taková věc mám sedmičky ještě před hodkou mě jeli jenže se začal sekat firefox a pak jsem nemohl ani vypnout a vubec nic nereagovalo. Při startu se mě nabídne
1.Opravit sysém windows a potom se to sekne
2.Spustip obvyklím zpusobem a sekne se to
Když jsem dal SYSTEM DIAGNOSTICS MENU tak se mě tam zobrazí
F2 Start-up failed error:Read failure Error: read failure
Systém se neda spustit Nwm co stím mám dělat mám tam data... DK az odpovědi
přesunuto ze sekce Bezpečnost ‹ Vše ostatní (bezp)
//mmm
WINDOWS 7 Nejde spustit
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: WINDOWS 7 Nejde spustit
Zkusil si nouzový režim?
Jaký máš PC, co mohlo odejít atd.
Máš více HDD? Proto, zda bys mohl instalovat systém znova. Teda na jiný svazek nemusí to být zrovna HDD. Jiný HDD nebo svazek na který budeš instalovat bude zformátován.
Ostatní doporučí zkusit bootovat Ubuntu a nebo Linux.
Teď si nejsem jistý, ale mám pocit,že kdybys instaloval Windows znova tak ti to sice zruší systém (dá jej do složky old), ale data jako taková by měla zůstat. Pokud nezvolíš formátovat. Já jen myslím, ví to někdo jistě? I když další instalací se asi moc nespraví, ale co kdyby to bylo tím, že máš něčím systém zaneřáděný.
Jaký máš PC, co mohlo odejít atd.
Máš více HDD? Proto, zda bys mohl instalovat systém znova. Teda na jiný svazek nemusí to být zrovna HDD. Jiný HDD nebo svazek na který budeš instalovat bude zformátován.
Ostatní doporučí zkusit bootovat Ubuntu a nebo Linux.
Teď si nejsem jistý, ale mám pocit,že kdybys instaloval Windows znova tak ti to sice zruší systém (dá jej do složky old), ale data jako taková by měla zůstat. Pokud nezvolíš formátovat. Já jen myslím, ví to někdo jistě? I když další instalací se asi moc nespraví, ale co kdyby to bylo tím, že máš něčím systém zaneřáděný.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1781
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 19:41