Proti psaným asi ne
Pak je reakce typu "Žádné posílání na mail. Buďto to řešte tady nebo téma označím za vyřešené a bude" vcelku prudká.
Čekal bych spíše něco jako: "Hele Mili, takhle ne, tohle tu neděláme". A já bych řekl: Hele soráč, já to fakt nevěděl, už se to nestane.
Jak se dozví lidi se stejným problémem, co bylo obsahem minidump, když uživatel s totožnou chybou ti ho pošle na email a né sem
Nemyslím si, že je mnoho uživatelů, kterým bude obsah výpisu paměti k užitku, ale dejme tomu.
pro studijní účely dychtivých analyzátorů minidump výpisů
To mě trochu urazilo. Dělám to především pro lidi, kteří mají nějaký problém a potřebují pomoci. Vlastně jsem to začal dělat až po přečtení několika desítek rad na různých fórech, kde "odborníci" uživatelům, kterým padal systém radili stylem "Musíš přeinstalovat Windows", "naformátovat disk" atd.
na základě subjektivního rozboru mu poradí nějaký nesmysl, a uživatel příjde o data
Už jsem byl svědkem likvidace dat na základě kolektivního rozhodnutí
Byla by to rozhodně negativní "reklama"
Negativní reklama pro toto fórum by bylo uzamčení diskuze, aniž by se vyřešil problém tazatele.
nebo máme všichni řešit problémy tajně přes email?
e-mail mi slouží pouze k tomu, abych se co nejdříve dostal k výpisu paměti. Potom tazateli vysvětlím, v čem spočívá problém, takže případný další zájemce není o nic ošizen.
Takže se tedy přizpůsobuji a tímto to pokládám za uzavřené.