Nejde mi spustit Windows
Nejde mi spustit Windows
ahoj,podařilo se mi vypnout pc z elektřiny dříve než se úplně vypnul..a teď mi nejde spustit.. pouze nabýhají "čísla"..pak mi začne psát že pc byl špatně vypnut a jakým způsobem jej chci zapnout..je tam nabídka:stav nouze-když zvolím naběhne mi černá plocha a nic se neděje,pochvíli naběhnou opět čísla,stav nouze s prací v síti-taktéž černá plocha ,stav nouze s funkcí MS-DOS-to jsem nezkoušela ,poslední známá konfigurace-objeví se jako vždy přispuštění nápis Windows a pod ním to nabýhá,pochvíli nabýhání se to ale vrátí zpět k "číslům",spustit běžným způsobem-taktéž jako poslední známá konfigurace..předem díky za rady...:) V.
-
- Pohlaví:
Re: Nejde mi spustit Windows
Vítej na PC-Help. Zkus reset CMOS. Na desce je knoflíková baterie, tak ji PŘI VYPNUTÉM PC na 3 minutky vyndej, pak vrať zpět a PC zapni.
Jelikož jsem tomuto človíčkovi poradil jít s problémem sem, ještě vysvětlím, jak CMOS resetnout...
Tady tu levou bočnici udděláš (postačí ti k tomu šroubovák). V zadu je pár šroubků, které odmontuješ a potom bočnici jednoduchým posunem do zadu odděláš...
NEŽ ZAČNEŠ DO PC ŠAHAT, ÚPLNĚ HO VYPOJ Z ELEKTRIKY!!!!
Na té největší desce, co tam je (základní deska) by měla být vpravo dole takový malá placaté baterka, o průměru tak 1,5 cm... tu patrně vytáhni, a nech jí 3 minuty venku, potom jí tam opatrně nasaď, zadělej bočnici, zapni PC a uvidíš, jestli to půjde
Tady tu levou bočnici udděláš (postačí ti k tomu šroubovák). V zadu je pár šroubků, které odmontuješ a potom bočnici jednoduchým posunem do zadu odděláš...
NEŽ ZAČNEŠ DO PC ŠAHAT, ÚPLNĚ HO VYPOJ Z ELEKTRIKY!!!!
Na té největší desce, co tam je (základní deska) by měla být vpravo dole takový malá placaté baterka, o průměru tak 1,5 cm... tu patrně vytáhni, a nech jí 3 minuty venku, potom jí tam opatrně nasaď, zadělej bočnici, zapni PC a uvidíš, jestli to půjde
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
CS 1.6. The Best Game.
díky moc..:) půjdu to vyzkoušet ..

ještě:
ta baterka nemusí bejt jen dole vpravo, zkus pohledat, ale deska nemá rozlohu několik hektarů, aby jsi to nedohledala...
Tady na té fotce si všimni, že baterka (to kulatý stříbrný) je uprostřed nahoře :)
ta baterka nemusí bejt jen dole vpravo, zkus pohledat, ale deska nemá rozlohu několik hektarů, aby jsi to nedohledala...
Tady na té fotce si všimni, že baterka (to kulatý stříbrný) je uprostřed nahoře :)
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
tak sem to zkusila ale nic se nezměnilo.. pořád samé..:(
já tam ale ty jumpery nemám..:(
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale máš.Musíš to zjistit v manuálu k základní desce.Nebo tlačítko.http://www.youtube.com/watch?v=rdHH9KrceR0&feature=player_embedded
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1783
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 19:41