Cisteni MWAV

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

dudlator
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Cisteni MWAV

Příspěvekod dudlator » 01 říj 2007 08:39

Muze nekdo poradit?Kdyz dam proskenovat pc MWAV tak me to najde toto,Mon Oct 01 00:16:07 2007 => Offending file found: C:\DOCUME~1\UIVATE~1\LOCALS~1\Temp\install.dat
Mon Oct 01 00:16:07 2007 => System found infected with zlob Trojan-Downloader (install.dat)! Action taken: Záznam odstraněn.
Mon Oct 01 00:16:07 2007 => Objekt "zlob Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Záznam odstraněn.

Mon Oct 01 00:16:28 2007 => Offending file found: C:\DOCUME~1\ALLUSE~1\DATAAP~1\webroot\SPYSWE~1\install.dat
Mon Oct 01 00:16:28 2007 => System found infected with zlob Trojan-Downloader (install.dat)! Action taken: Záznam odstraněn.
Mon Oct 01 00:16:28 2007 => Objekt "zlob Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Záznam odstraněn.Potom to projedu znovu,a je to ciste.Na druhy den zapnu pc,a zase tam skoci to same co jsem tady dal.Tak je tam nekde ten Trojan nebo ne,a jak ho smaznout.Pokazde vypnu obnovu systemu,a procistim registry.

Reklama
Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 01 říj 2007 15:41

dudlator
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod dudlator » 01 říj 2007 16:47

Ja jsem z toho na prasky :evil: .Stahnul jsem si ten MWAV,projel jsem pc a nic to nenaslo.Kdyz jsem to chtel potom projet jeste jednou,dal jsem aktualizovat,po aktualizaci me to hlasilo same chyby.Tak jsem to ukoncil,a chtel to znovu spustit,uz to ale neslo vubec,psalo to,interni chyba-pravdepodobne je nastaven spatny cas v systemu,chybi komponenty databaze,nebo je neplatny soubor.Takze uz me to nejde vubec spustit :twisted:To uz se me stalo nekolikrat,a vzdy po te aktualizaci.Tak,a ted Barone Prasile rad :D

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 01 říj 2007 17:06

používáš Kaspersky internet security?to si může s Mwavem nerozumět.
restartuj komp do nouzáku Nouzový režim
a proskenuj KISem

dudlator
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod dudlator » 01 říj 2007 19:01

Jo,mam kasperskeho.Udelal jsem co jsi napsal,ale nic.Kaspersky nic nenasel,takze problem s MWAV stale trva :cry:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 01 říj 2007 22:42

Podle všeho máš zapnuté u obou antivirů rezidentní štíty, což může páchat v PC různou neplechu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”