Muze nekdo poradit?Kdyz dam proskenovat pc MWAV tak me to najde toto,Mon Oct 01 00:16:07 2007 => Offending file found: C:\DOCUME~1\UIVATE~1\LOCALS~1\Temp\install.dat
Mon Oct 01 00:16:07 2007 => System found infected with zlob Trojan-Downloader (install.dat)! Action taken: Záznam odstraněn.
Mon Oct 01 00:16:07 2007 => Objekt "zlob Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Záznam odstraněn.
Mon Oct 01 00:16:28 2007 => Offending file found: C:\DOCUME~1\ALLUSE~1\DATAAP~1\webroot\SPYSWE~1\install.dat
Mon Oct 01 00:16:28 2007 => System found infected with zlob Trojan-Downloader (install.dat)! Action taken: Záznam odstraněn.
Mon Oct 01 00:16:28 2007 => Objekt "zlob Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Záznam odstraněn.Potom to projedu znovu,a je to ciste.Na druhy den zapnu pc,a zase tam skoci to same co jsem tady dal.Tak je tam nekde ten Trojan nebo ne,a jak ho smaznout.Pokazde vypnu obnovu systemu,a procistim registry.
Cisteni MWAV
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
máš aktuální verzi mwav?
stáhneš tady
ftp://ftp.microworldsystems.com/download/tools/mwav.exe
ftp://update.mailscan.info/download/tools/mwav.exe
http://www.mwti.net/download/tools/mwav.exe
stáhneš tady
ftp://ftp.microworldsystems.com/download/tools/mwav.exe
ftp://update.mailscan.info/download/tools/mwav.exe
http://www.mwti.net/download/tools/mwav.exe
Ja jsem z toho na prasky
.Stahnul jsem si ten MWAV,projel jsem pc a nic to nenaslo.Kdyz jsem to chtel potom projet jeste jednou,dal jsem aktualizovat,po aktualizaci me to hlasilo same chyby.Tak jsem to ukoncil,a chtel to znovu spustit,uz to ale neslo vubec,psalo to,interni chyba-pravdepodobne je nastaven spatny cas v systemu,chybi komponenty databaze,nebo je neplatny soubor.Takze uz me to nejde vubec spustit
To uz se me stalo nekolikrat,a vzdy po te aktualizaci.Tak,a ted Barone Prasile rad 

- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
používáš Kaspersky internet security?to si může s Mwavem nerozumět.
restartuj komp do nouzáku Nouzový režim
a proskenuj KISem
restartuj komp do nouzáku Nouzový režim
a proskenuj KISem
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”