Comodo Firewall -neustále otravuje při 1. startu exe souboru
Comodo Firewall -neustále otravuje při 1. startu exe souboru
Mám takový menší, ale děsně otravný problém s Comodem Firewall Pro. Totiž od doby, co proběhl na konci loňského roku velký update programu, tak se neustále firewall vyptává, zda povolit nebo zakázat spuštění nějakého exe souboru. Dělá to vždy při prvním spouštění, ale taky při kopírování exe souboru z flashdisku do PC atd. Chápu, že je to ochrana proti nechtěnému spuštění nějakého viru, ale já sám dobře vím, co spouštím nebo instaluji a pro mě jako PC hráče, který neustále něco instaluje nebo spouští je to fakt otrava. Navíc hláška se někdy objeví až po spuštění a pak mi brzdí aplikaci, takže celou věčnost hledím do černé obrazovky a musím to násilně vypínat, protože mě to Comodo nepustí dál. A aby toho nebylo málo, tak si to nastavení Comodo nepamatuje věčně, ale jen pár dnů, takže když spustím nějakou aplikaci třeba po měsíci, tak mi se mi to zase zeptá. Nepřišel jsem na to, kde to v nastavení Comoda vypnout, pomůže mi s tím někdo?
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
mě to taky pěkně sr***. i když jsem to tak nastavil, tak pořád otravoval a málem jsem se při nějaké instalaci uklikal než jsem něco nainstaloval. šel do kytek a mám ZoneAlarm a jsem maximálně spokojený
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
musel. i když jsem to udělal, tak se pořád ptal jako blbý. neměnil bych už zpět na comodo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já používám Ashampoo...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”