vir?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

tuscul
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

vir?

Příspěvekod tuscul » 11 dub 2007 13:13

Po čase zase jeden z mých nechytrých dotazů: Z ničeho nic se mi odmítá připojit ICQ (ačkoli internetové připojení jinak funguje) a souběžně se mi z neznámých příčin smazaly k mé nesmírné radosti všechny záložky ve Firefoxu. Projel jsem PC antivirem Avast, který nic nenašel. Je pravděpodobné, že popsané problémy způsobil vir? A co s tím? Formátovat se mi dvakrát nechce:-) Předem díky za reakce.

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 11 dub 2007 13:17

Ohledně ICq je problém v něm a nejsi v tom sám hodně uživatelů s nim teď zápasí.

guest

Příspěvekod guest » 11 dub 2007 13:26

Pokud normálně funguje internet, tak se ICQ nemá cenu zabývat. Pokud nejde, tak nezbývá než se občas zkusit připojit. Nemá cenu hledat nějaké chyby u sebe. ICQ má poslední dobou nějaké problémy a takhle blbne. Já se ráno připojil až po dvou hodinách.

tuscul
nováček
Stav:

Příspěvekod tuscul » 11 dub 2007 13:55

snad to bude v pořádku, díky. Ještě kdyby někoho napadlo, co mi smazalo ty záložky v prohlížeči:-)

guest

Příspěvekod guest » 11 dub 2007 14:51

tuscul píše:snad to bude v pořádku, díky. Ještě kdyby někoho napadlo, co mi smazalo ty záložky v prohlížeči:-)

Nevím co máš za prohlížeč, ale obecně funguje Soubor, Export/Import. V tomto případě Importovat záložky.

tuscul
nováček
Stav:

Příspěvekod tuscul » 12 dub 2007 15:00

týká se to Mozilly Firefox. Záložky bych milerád importoval, kdyby jaksi bylo odkud:-)

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 12 dub 2007 15:45

To: Blue Spirit nečti ty příspěvky po očku :wink:

To si chce dělat zálohy :smile:
Zkus se podívat jestli nemáš udělanou zálohu záložek:
C:\Documents and Settings\*\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\**\bookmarkbackups\bookmarks-RRR-MM-DD.html
=> ten si překopíruj do nějakého adresáře (aby si našel dané umístění souboru budeš si muset zapnout zobrazení skrytých a systémových souborů)

* název tvého uživ. účtu
** název profilu
RRRR - je rok
MM - je měsíc
DD - je den
když tam bude tak si vyber poslední datum a importuj si je do prohlížeče:

Záložky -> Správce záložek v novém okně co se otevře dáš
Soubor -> Importovat... zvolíš Ze souboru pak už vybereš si umístění toho souboru bookmarks... a dál už je to intuitivní věc. Kdyby byl nějaký problém s importem tak dej vědět.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”