vir?
vir?
Po čase zase jeden z mých nechytrých dotazů: Z ničeho nic se mi odmítá připojit ICQ (ačkoli internetové připojení jinak funguje) a souběžně se mi z neznámých příčin smazaly k mé nesmírné radosti všechny záložky ve Firefoxu. Projel jsem PC antivirem Avast, který nic nenašel. Je pravděpodobné, že popsané problémy způsobil vir? A co s tím? Formátovat se mi dvakrát nechce:-) Předem díky za reakce.
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
To: Blue Spirit nečti ty příspěvky po očku
To si chce dělat zálohy
Zkus se podívat jestli nemáš udělanou zálohu záložek:
C:\Documents and Settings\*\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\**\bookmarkbackups\bookmarks-RRR-MM-DD.html
=> ten si překopíruj do nějakého adresáře (aby si našel dané umístění souboru budeš si muset zapnout zobrazení skrytých a systémových souborů)
* název tvého uživ. účtu
** název profilu
RRRR - je rok
MM - je měsíc
DD - je den
když tam bude tak si vyber poslední datum a importuj si je do prohlížeče:
Záložky -> Správce záložek v novém okně co se otevře dáš
Soubor -> Importovat... zvolíš Ze souboru pak už vybereš si umístění toho souboru bookmarks... a dál už je to intuitivní věc. Kdyby byl nějaký problém s importem tak dej vědět.

To si chce dělat zálohy

Zkus se podívat jestli nemáš udělanou zálohu záložek:
C:\Documents and Settings\*\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\**\bookmarkbackups\bookmarks-RRR-MM-DD.html
=> ten si překopíruj do nějakého adresáře (aby si našel dané umístění souboru budeš si muset zapnout zobrazení skrytých a systémových souborů)
* název tvého uživ. účtu
** název profilu
RRRR - je rok
MM - je měsíc
DD - je den
když tam bude tak si vyber poslední datum a importuj si je do prohlížeče:
Záložky -> Správce záložek v novém okně co se otevře dáš
Soubor -> Importovat... zvolíš Ze souboru pak už vybereš si umístění toho souboru bookmarks... a dál už je to intuitivní věc. Kdyby byl nějaký problém s importem tak dej vědět.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”