Norton po aktualizaci na novější verzi nefunguje

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

sim20
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Norton po aktualizaci na novější verzi nefunguje

Příspěvekod sim20 » 20 zář 2024 23:09

Defender ochranu před deaktivací má.
https://support.microsoft.com/cs-cz/win ... 7f8e593f87
Hromada firem jede bez problému na MS Defender for Endpoint. Jasně, verze zdarma je ořezaná, ale pro běžné uživatele podle mě naprosto dostačující.

Jirka88: Píšeš že máš Windows 11 čerstvě nainstalovaný. Nebylo by nejrychlejší to přeinstalovat ještě jednou?

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 21 zář 2024 10:34

RIKI22 & sim20 : Téma se týká problému s novou verzí Nortonu, nikdo se neptá, jestli jste nebo nejste spokojeni s Defenderem. Držte se prosím tématu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Jirka88
nováček
Stav:

Příspěvekod Jirka88 » 21 zář 2024 16:39

sim20 píše:Jirka88: Píšeš že máš Windows 11 čerstvě nainstalovaný. Nebylo by nejrychlejší to přeinstalovat ještě jednou?

Přeinstalovávat to nechci, protože jsem si dal dost práce s nastavenám Outlooku ( mám tam hodně email účtů) a celkově než jsem nastavil aby se mi Windows nemusel zadávat s heslem a další programy co už jsem instaloval, tak se mi s tím nechce znovu nastavovat.
Nakonec jsem sehnal levně licenci na KIS a ten šlape bez problému a vyhovuje mi víc. Nechci zatím riskovat, že po další větší aktualizaci by Norton zase selhal.
Na desítkách na druhém PC ho nechávám tam jede v pohodě.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”