Defender ochranu před deaktivací má.
https://support.microsoft.com/cs-cz/win ... 7f8e593f87
Hromada firem jede bez problému na MS Defender for Endpoint. Jasně, verze zdarma je ořezaná, ale pro běžné uživatele podle mě naprosto dostačující.
Jirka88: Píšeš že máš Windows 11 čerstvě nainstalovaný. Nebylo by nejrychlejší to přeinstalovat ještě jednou?
Norton po aktualizaci na novější verzi nefunguje
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Norton po aktualizaci na novější verzi nefunguje
RIKI22 & sim20 : Téma se týká problému s novou verzí Nortonu, nikdo se neptá, jestli jste nebo nejste spokojeni s Defenderem. Držte se prosím tématu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: Norton po aktualizaci na novější verzi nefunguje
sim20 píše:Jirka88: Píšeš že máš Windows 11 čerstvě nainstalovaný. Nebylo by nejrychlejší to přeinstalovat ještě jednou?
Přeinstalovávat to nechci, protože jsem si dal dost práce s nastavenám Outlooku ( mám tam hodně email účtů) a celkově než jsem nastavil aby se mi Windows nemusel zadávat s heslem a další programy co už jsem instaloval, tak se mi s tím nechce znovu nastavovat.
Nakonec jsem sehnal levně licenci na KIS a ten šlape bez problému a vyhovuje mi víc. Nechci zatím riskovat, že po další větší aktualizaci by Norton zase selhal.
Na desítkách na druhém PC ho nechávám tam jede v pohodě.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”