Ověření captcha google chrome

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Seibei
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Ověření captcha google chrome

Příspěvekod Seibei » 15 srp 2024 13:05

Ahoj,

asi je to hloupá otázka, ale poslední dobou se mi při prvním spuštění chromu a nějakém vyhledávání zobrazí tato hláška:

Tato síť je zablokována kvůli neadresným stížnostem na zneužití ohledně škodlivého chování. Tato stránka zkontroluje, zda požadavky odesílá skutečně člověk a ne robot přicházející z této sítě.

Mám v počítači norton a používám jeho vpn, ale nikdy dřív se mi tahle hláška nezobrazovala, tak mám trochu obavu z nějakého napadení...žádný nebezpečný stránky nenavštěvuju a norton scan také nic nenašel. Tak jsem se chtěl zeptat, zda by to mohlo být tím, nebo má cenu dělat HiJackThis?

Díky

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ověření captcha google chrome

Příspěvekod petr22 » 15 srp 2024 13:20

Kdyz vypnes tu VPN, tak hlaska zmizi, nebo ne?

Pochopitelne ze VPN toto zpusobovat muzes, s VPN se take na spoustu webu nedostanes, protoze IP rozsahy VPN jsou blokovane.

Seibei
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Ověření captcha google chrome

Příspěvekod Seibei » 15 srp 2024 13:55

Když jsem to vypnul a restartoval počítač, tak dobrý...ono se to taky objevuje většinou jen při prvním vyhledávání - třeba, napíšu a3sport a ono se mě to zeptá, ale když tu stránku vyhledávám podruhý, tak je to v pořádku.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”