Zkouším to podle tohoto návodu :
Jděte přes nabídku Start -> Spustit a zkopírujte do volného okna: ComboFix /u a stiskněte Enter.
Tohle odinstaluje ComboFix - smaže související soubory a složky, resetuje nastavení hodin, skryje zobrazování přípon souborů známých typů, skryje systémové soubory a resetuje bod obnovení systému.
Píše mně to hlášku, že ho Windows nemůže najít. Mám ho na ploše.
nemůžu odinstalovat Combofix
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nemůžu odinstalovat Combofix
Buď znovu spusť ComboFix a po jeho proběhnutí spusť použij uvedený příkaz. Případně použij toto: T-cleaner
- spusť a nechej ho proběhnout
- spusť a nechej ho proběhnout
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Děkuji mnohokrát. Znovu jsem spusil ComboFix a po jeho proběhnutí spustil uvedený příkaz.Šlo to jak po másle.Ani jsem nemusel PC restartovat.
Když jsem to totiž udělal poprvé, tak mně zůstala na ploše pouze tapeta bez ikon a hlavního dolního panelu. Nevím proč ?
Když jsem to totiž udělal poprvé, tak mně zůstala na ploše pouze tapeta bez ikon a hlavního dolního panelu. Nevím proč ?
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
CF v určité fázi svého běhu ukončuje shell Windows, proto zmizne plocha atd. Po ukončení této fáze ho CF znovu spustí.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”