nemůžu odinstalovat Combofix

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Davson
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

nemůžu odinstalovat Combofix

Příspěvekod Davson » 20 bře 2008 19:15

Zkouším to podle tohoto návodu :

Jděte přes nabídku Start -> Spustit a zkopírujte do volného okna: ComboFix /u a stiskněte Enter.
Tohle odinstaluje ComboFix - smaže související soubory a složky, resetuje nastavení hodin, skryje zobrazování přípon souborů známých typů, skryje systémové soubory a resetuje bod obnovení systému.

Píše mně to hlášku, že ho Windows nemůže najít. Mám ho na ploše.

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: nemůžu odinstalovat Combofix

Příspěvekod fredik » 20 bře 2008 19:24

Buď znovu spusť ComboFix a po jeho proběhnutí spusť použij uvedený příkaz. Případně použij toto: T-cleaner
- spusť a nechej ho proběhnout
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Davson
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Davson » 20 bře 2008 19:38

Děkuji mnohokrát. Znovu jsem spusil ComboFix a po jeho proběhnutí spustil uvedený příkaz.Šlo to jak po másle.Ani jsem nemusel PC restartovat.
Když jsem to totiž udělal poprvé, tak mně zůstala na ploše pouze tapeta bez ikon a hlavního dolního panelu. Nevím proč ?

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 20 bře 2008 20:27

CF v určité fázi svého běhu ukončuje shell Windows, proto zmizne plocha atd. Po ukončení této fáze ho CF znovu spustí.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”