No...
Mohou moderátoři číst naše SZ? Vyřešeno
Re: Mohou moderátoři číst naše SZ?
BS:
No...
No...
-
guest
- Pohlaví:

Informaci která ti nepatří můžeš lehko podvědomě použít i ke špatné věci bez zlého úmyslu. To jsou základy psychologie a na tom stojí všechny reklamy, kde se to ale používá vědomě!
S tou slušností X zvědavost maš pravdu, ale u modů se předpokládá, że budou mít víc slušnosti.
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2
Nejsem si jistý, zda to tak je, ale pokud by tu byla taková možnost (číst cizí SZ), tak by se to možná dalo považovat jako nabourání do soukromí (jak už jednou zaznělo na jiném fóru - odkaz na něj poslal ondoubek), což je, pokud se nepletu, ilegální. Z toho vyplývá, že i kdyby tu ten mód byl nainstalovaný, tak by to moderátoři a vedení fóra stejně neprozrazovali, šli by tím jen proti sobě.
Pokud se podívám na téma, kde El Diablo našel zatajovanou stránku, tak si kladu otázku, zda je vůbec možné se skutečně velmi malým množstvím informací dohledat stránku na první pokus. Nebylo by vůbec od věci sem poslat postup, jak se ke stránce dopracoval, třeba by se tím vyřešily všechny tyto spory, nebo alespoň nějaká jejich část + by se tu (dle mého odhadu) drtivá většina poučila o tom, jak velmi efektivně vyhledávat na internetu.
Asi jako většina uživatelů všechny témata nečtu, proto by bylo vhodné pro posouzení napsat sem i zbývající.
Blue Spirit si očividně stojí za svým názorem, já mu ho neberu, třeba má zrovna pravdu, a nebo se může také mýlit. Odpovězeno na otázku bylo, o tom není pochyb. Zakopaného psa bych hledal spíše v jeho nedůvěře, která by se dala snadno očistit napsáním postupu hledání stránky (jak už jsem psal výše).
Aby můj příspěvek nevyzněl jako útok na stranu vedení, musím napsat, že zrovna na tomto fóru si nemyslím, že by se skutečně jednalo o nabourávání do soukromí. Může to být náhoda, to nevylučuji. A když to všechno shrnu, nevím, co si mám myslet. Mám málo informací a proto nebudu dělat zbytečné a třeba i nepravdivé závěry.
Pokud se podívám na téma, kde El Diablo našel zatajovanou stránku, tak si kladu otázku, zda je vůbec možné se skutečně velmi malým množstvím informací dohledat stránku na první pokus. Nebylo by vůbec od věci sem poslat postup, jak se ke stránce dopracoval, třeba by se tím vyřešily všechny tyto spory, nebo alespoň nějaká jejich část + by se tu (dle mého odhadu) drtivá většina poučila o tom, jak velmi efektivně vyhledávat na internetu.
Asi jako většina uživatelů všechny témata nečtu, proto by bylo vhodné pro posouzení napsat sem i zbývající.
Blue Spirit si očividně stojí za svým názorem, já mu ho neberu, třeba má zrovna pravdu, a nebo se může také mýlit. Odpovězeno na otázku bylo, o tom není pochyb. Zakopaného psa bych hledal spíše v jeho nedůvěře, která by se dala snadno očistit napsáním postupu hledání stránky (jak už jsem psal výše).
Aby můj příspěvek nevyzněl jako útok na stranu vedení, musím napsat, že zrovna na tomto fóru si nemyslím, že by se skutečně jednalo o nabourávání do soukromí. Může to být náhoda, to nevylučuji. A když to všechno shrnu, nevím, co si mám myslet. Mám málo informací a proto nebudu dělat zbytečné a třeba i nepravdivé závěry.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
1 věděl sem že je to na webnode
2 že je v názvu vulgární slovo začínající na p
3 že je na stránkách telefonní číslo
4 že už nebyla cca 4 roky aktualizována a že jsou na ní videa z youtube a "vtipné " obrázky.
no prdel.cz to nebyla (znám ji delší dobu už sem tam dlouho nebyl, tak sem ji prubnul jen tak pro jistotu)
http://picoviny.webnode.cz/ to taky nebyly, to je jen mustr jak by mohly stránky vypadat.
další v pořadí byly http://mix-picoviny.webnode.cz/ a bingo... čistého času cca 5min, zdržel sem se na "prdeli"
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
BS: nepřeháníš to už? Kolik odpovědí a diskuze se našlo v předchozím tématu na tvůj dotaz a ty ještě založíš další a napíšeš, že nevíš, co jsi máš myslet?
Nejseš na tom pc-helpu nějak často a někdy i dlouhodobě? např 24/7?
Jseš hodně komunikativní, se ani nedivím, že máš tolik příspěvků 
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
Dlouhá leta jsem ikonu BS považoval za nálepku pohody a určité spřízněnosti. Tvoje podezřívavost a nedůvěra v tvrzení mých kolegů, tuto nálepku sloupla a hluboce mě urazila. Pošlapal jsi virtuální přátelství svým nevyřčeným tvrzením, že jsme lháři, nabourávající cizí soukromí, čtením jejich soukromé korespondence... 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
karlos: Lépe bych to neřekl. I na mě nedávno "vyjel" a celý konflikt byl založen na slovíčkaření.
Jestli Blue Spirit nechce jenom nějaký důkaz. Asi je nespokojený s tvrzením moderátorů, že to nejde.
Jako důkaz by se dal považovat El Diablův příspěvek. Podrobně napsal, jak k tomu docílil a po vyzkoušení to tak skutečně funguje.
- peyrac10
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
Běžný účastník fóra by za podobné chování už dávno měl nejméně jednu žlutou kartu 
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:

- Stav:
Smiřte se s tím, že jste sledovaní, jakmile se připojíte na net. A pokud píšete SZ, které jsou svým obsahem nějak kompromitující, tak to není problém moderátorů. Mně je úplně jedno, jestli si mod přečte, že někomu radím přes SZ atd., ban za to nedostanu.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu - 22
- 12771
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:54
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”