Mohou moderátoři číst naše SZ? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Mohou moderátoři číst naše SZ?

Příspěvekod ondoubek » 22 bře 2013 23:55

BS:
No... :D

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 23 bře 2013 00:00

Informaci která ti nepatří můžeš lehko podvědomě použít i ke špatné věci bez zlého úmyslu. To jsou základy psychologie a na tom stojí všechny reklamy, kde se to ale používá vědomě!

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 23 bře 2013 00:07

S tou slušností X zvědavost maš pravdu, ale u modů se předpokládá, że budou mít víc slušnosti.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 23 bře 2013 00:10

Nejsem si jistý, zda to tak je, ale pokud by tu byla taková možnost (číst cizí SZ), tak by se to možná dalo považovat jako nabourání do soukromí (jak už jednou zaznělo na jiném fóru - odkaz na něj poslal ondoubek), což je, pokud se nepletu, ilegální. Z toho vyplývá, že i kdyby tu ten mód byl nainstalovaný, tak by to moderátoři a vedení fóra stejně neprozrazovali, šli by tím jen proti sobě.

Pokud se podívám na téma, kde El Diablo našel zatajovanou stránku, tak si kladu otázku, zda je vůbec možné se skutečně velmi malým množstvím informací dohledat stránku na první pokus. Nebylo by vůbec od věci sem poslat postup, jak se ke stránce dopracoval, třeba by se tím vyřešily všechny tyto spory, nebo alespoň nějaká jejich část + by se tu (dle mého odhadu) drtivá většina poučila o tom, jak velmi efektivně vyhledávat na internetu.

Asi jako většina uživatelů všechny témata nečtu, proto by bylo vhodné pro posouzení napsat sem i zbývající.

Blue Spirit si očividně stojí za svým názorem, já mu ho neberu, třeba má zrovna pravdu, a nebo se může také mýlit. Odpovězeno na otázku bylo, o tom není pochyb. Zakopaného psa bych hledal spíše v jeho nedůvěře, která by se dala snadno očistit napsáním postupu hledání stránky (jak už jsem psal výše).

Aby můj příspěvek nevyzněl jako útok na stranu vedení, musím napsat, že zrovna na tomto fóru si nemyslím, že by se skutečně jednalo o nabourávání do soukromí. Může to být náhoda, to nevylučuji. A když to všechno shrnu, nevím, co si mám myslet. Mám málo informací a proto nebudu dělat zbytečné a třeba i nepravdivé závěry.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 23 bře 2013 00:21

Pokud se podívám na téma, kde El Diablo našel zatajovanou stránku, tak si kladu otázku, zda je vůbec možné se skutečně velmi malým množstvím informací dohledat stránku na první pokus. Nebylo by vůbec od věci sem poslat postup, jak se ke stránce dopracoval, třeba by se tím vyřešily všechny tyto spory, nebo alespoň nějaká jejich část + by se tu (dle mého odhadu) drtivá většina poučila o tom, jak velmi efektivně vyhledávat na internetu.

1 věděl sem že je to na webnode
2 že je v názvu vulgární slovo začínající na p
3 že je na stránkách telefonní číslo
4 že už nebyla cca 4 roky aktualizována a že jsou na ní videa z youtube a "vtipné " obrázky.
no prdel.cz to nebyla (znám ji delší dobu už sem tam dlouho nebyl, tak sem ji prubnul jen tak pro jistotu)
http://picoviny.webnode.cz/ to taky nebyly, to je jen mustr jak by mohly stránky vypadat.
další v pořadí byly http://mix-picoviny.webnode.cz/ a bingo... čistého času cca 5min, zdržel sem se na "prdeli" :lol: tak mi to mohlo zabrat nanejvýš 15min když moc...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 23 bře 2013 00:28

BS: nepřeháníš to už? Kolik odpovědí a diskuze se našlo v předchozím tématu na tvůj dotaz a ty ještě založíš další a napíšeš, že nevíš, co jsi máš myslet? :D Nejseš na tom pc-helpu nějak často a někdy i dlouhodobě? např 24/7? :smile: Jseš hodně komunikativní, se ani nedivím, že máš tolik příspěvků :lol:
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 23 bře 2013 09:17

Dlouhá leta jsem ikonu BS považoval za nálepku pohody a určité spřízněnosti. Tvoje podezřívavost a nedůvěra v tvrzení mých kolegů, tuto nálepku sloupla a hluboce mě urazila. Pošlapal jsi virtuální přátelství svým nevyřčeným tvrzením, že jsme lháři, nabourávající cizí soukromí, čtením jejich soukromé korespondence... :-(
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 23 bře 2013 12:44

karlos: Lépe bych to neřekl. I na mě nedávno "vyjel" a celý konflikt byl založen na slovíčkaření.

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 23 bře 2013 12:50

Jestli Blue Spirit nechce jenom nějaký důkaz. Asi je nespokojený s tvrzením moderátorů, že to nejde.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 23 bře 2013 12:53

Jako důkaz by se dal považovat El Diablův příspěvek. Podrobně napsal, jak k tomu docílil a po vyzkoušení to tak skutečně funguje.

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 23 bře 2013 12:54

Běžný účastník fóra by za podobné chování už dávno měl nejméně jednu žlutou kartu :shock:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

adavyp
člen BSOD týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod adavyp » 23 bře 2013 12:58

Smiřte se s tím, že jste sledovaní, jakmile se připojíte na net. A pokud píšete SZ, které jsou svým obsahem nějak kompromitující, tak to není problém moderátorů. Mně je úplně jedno, jestli si mod přečte, že někomu radím přes SZ atd., ban za to nedostanu.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.

"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
    od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu
    22
    10152
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    20 led 2025 16:54

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”