Příspěvekod Tholus » 23 bře 2013 00:10
Nejsem si jistý, zda to tak je, ale pokud by tu byla taková možnost (číst cizí SZ), tak by se to možná dalo považovat jako nabourání do soukromí (jak už jednou zaznělo na jiném fóru - odkaz na něj poslal ondoubek), což je, pokud se nepletu, ilegální. Z toho vyplývá, že i kdyby tu ten mód byl nainstalovaný, tak by to moderátoři a vedení fóra stejně neprozrazovali, šli by tím jen proti sobě.
Pokud se podívám na téma, kde El Diablo našel zatajovanou stránku, tak si kladu otázku, zda je vůbec možné se skutečně velmi malým množstvím informací dohledat stránku na první pokus. Nebylo by vůbec od věci sem poslat postup, jak se ke stránce dopracoval, třeba by se tím vyřešily všechny tyto spory, nebo alespoň nějaká jejich část + by se tu (dle mého odhadu) drtivá většina poučila o tom, jak velmi efektivně vyhledávat na internetu.
Asi jako většina uživatelů všechny témata nečtu, proto by bylo vhodné pro posouzení napsat sem i zbývající.
Blue Spirit si očividně stojí za svým názorem, já mu ho neberu, třeba má zrovna pravdu, a nebo se může také mýlit. Odpovězeno na otázku bylo, o tom není pochyb. Zakopaného psa bych hledal spíše v jeho nedůvěře, která by se dala snadno očistit napsáním postupu hledání stránky (jak už jsem psal výše).
Aby můj příspěvek nevyzněl jako útok na stranu vedení, musím napsat, že zrovna na tomto fóru si nemyslím, že by se skutečně jednalo o nabourávání do soukromí. Může to být náhoda, to nevylučuji. A když to všechno shrnu, nevím, co si mám myslet. Mám málo informací a proto nebudu dělat zbytečné a třeba i nepravdivé závěry.