MS v hokeji
-
- Pohlaví:
Re: MS v hokeji
Pánové, že se raději nevěnujete tématu a ne nějakým flame-půtkám. Někdo má rád vdolky a jiný zase holky, někdo hokej či fotbal a druhý zase šachy. Ono každé má svoje a všechno se musí umět.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
teflondon píše:ja se taky na hokej moc nedivam,ani nemusim v okruhu sta metru mam snad 50 hospod,baru,heren atd...takze vim o kazdem golu![]()
ale uprime-fotbal,hokej atd. me moc nebavi,ve skole se mu radsi vyhybam a nevim co je na nim tak zajimaveho furd behat za micem ,to same hokej.
Máme v ulici jednu rodinu. Jmenujou se Hlinkovi a celý dny mívaj otevřený okno a jsou to náruživý fandové. Takže vim o každym gólu a ani se nemusim dívat

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
taky tak sedim u PC hraju a najednou goooooool a jak daj nam gol tak zase slysim do p*ce ku*va docela sranda toto
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
jo nebo vcera vecer uz skoro spim a naraz goooooool a auta zacli troubit az sem se lekl a za chvilu zase gooool asi jich bylo vic po sobe ,nevim uz..
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Sice jsem toto téma založil, ale sport je pro mě sprostým slovem.
Celý život se řídím heslem "přej a bude ti přáno", které jsem později rozšířil o "kuř a bude ti ...."
Sice již devět let nekouřím, ale jelikož jsem čadil hodně, mám nakouřeno do foroty
Ale k věci. Jediný sport, který občas sleduji, je hokej a to pouze naši na mistrovství světa. Byť se mnou sport běžně nic nedělá, při těchto zápasech cítím obrovskou nervozitu a tepová frekvence dosahuje tempa mé "oblíbené" tuc-tuc muziky. A dostávám se k úvodnímu přej... Strašně moc těm klukům přeju, aby všem na světě nasekali pr...le, aby všem ukázali, že jsou sakra dobří a koneckonců je to i docela příjemný pocit vědět, že tahle pidizemička je schopná dát dohromady partu, která budí respekt. A co si budeme povídat, Slováci sice nemají tolik zářezů, ale i když jsou ještě menší, zrovna špatné hokejisty také nemají.
Tak zítra zase...

Tak zítra zase...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
radek16 píše:nejlepsi jsou sachy to je prava inteligence,behat za balonem nebo honit se za pukem umi kazdy blbec
Umí každý blbec?

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Bývaly doby, kdy jsem si myslel, že být dobrým hokejistou je hlavně o dobré kondici, tvrdosti a schopnosti snášet bolest, zbytek, že už zvládne každej blbec. Pak začali o přestávkách rozebírat situace s tužkou na obrazovce. Najednou jsem pochopil, že tak zjednodušeně to může vidět jen hlupák. Navíc nikde není psáno, že dobrý hokejista, nemůže být dobrým šachystou a naopak.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Viz Šachbox. Podle mě úplně ulítlý sport 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
to je maras ten sachbox ale videl sem sport kdy se dva drzeli za 1 ruku a mlatili se
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jaojao píše:Překvapil mne i Růža - na 1 zápas postaví Vokouna, ani za stavu 5:0 ho nevystřídá za toho nováčka, kterého postaví proti silnějšímu soupeři a Vokouna nechá sedět, na přesilovku před koncem zápasu nepošle 6 hráče do hry
Ale 5:0 jsme na MS neprohrávali, tak proč by měl střídat Vokouna za stavu ke kterému nedošlo???. Jinak mě to vaše OT pěkně štve, asi Vás to baví kazit jakoukoliv diskuzi pač k ničemu nemáte co říct.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Kdybys to totiž alespoň četl, tak bys viděl - na 1 zápas - (to bylo Česko:Francie - tedy stav 5:0 nemohl být pro Francii !!!)

Bohužel jelikož to Růža neudělal - víš proč ? Já taky ne.
(ale je normální, že v takovém zápase: buď nastupuje nováček od začátku a nebo již rozhodlém zápase (5:0) je následně poslán do brány, ale jelikož ti hokej, tudíž asi ani tohle vysvětlení nic neříká tak to nemá cenu dále to rozvádět ...

Naposledy upravil(a) jaojao dne 22 kvě 2010 12:33, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3524
-
od RostislavC
Zobrazit poslední příspěvek