MS v hokeji

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: MS v hokeji

Příspěvekod guest » 21 kvě 2010 18:02

Pánové, že se raději nevěnujete tématu a ne nějakým flame-půtkám. Někdo má rád vdolky a jiný zase holky, někdo hokej či fotbal a druhý zase šachy. Ono každé má svoje a všechno se musí umět.

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 21 kvě 2010 18:04

teflondon píše:ja se taky na hokej moc nedivam,ani nemusim v okruhu sta metru mam snad 50 hospod,baru,heren atd...takze vim o kazdem golu :lol:
ale uprime-fotbal,hokej atd. me moc nebavi,ve skole se mu radsi vyhybam a nevim co je na nim tak zajimaveho furd behat za micem ,to same hokej.

Máme v ulici jednu rodinu. Jmenujou se Hlinkovi a celý dny mívaj otevřený okno a jsou to náruživý fandové. Takže vim o každym gólu a ani se nemusim dívat :lol:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

radek16
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek16 » 21 kvě 2010 18:05

taky tak sedim u PC hraju a najednou goooooool a jak daj nam gol tak zase slysim do p*ce ku*va docela sranda toto
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!

teflondon
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod teflondon » 21 kvě 2010 18:09

jo nebo vcera vecer uz skoro spim a naraz goooooool a auta zacli troubit az sem se lekl a za chvilu zase gooool asi jich bylo vic po sobe ,nevim uz..

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 21 kvě 2010 19:45

Sice jsem toto téma založil, ale sport je pro mě sprostým slovem. :lol: Celý život se řídím heslem "přej a bude ti přáno", které jsem později rozšířil o "kuř a bude ti ...." :wink: Sice již devět let nekouřím, ale jelikož jsem čadil hodně, mám nakouřeno do foroty :lol: Ale k věci. Jediný sport, který občas sleduji, je hokej a to pouze naši na mistrovství světa. Byť se mnou sport běžně nic nedělá, při těchto zápasech cítím obrovskou nervozitu a tepová frekvence dosahuje tempa mé "oblíbené" tuc-tuc muziky. A dostávám se k úvodnímu přej... Strašně moc těm klukům přeju, aby všem na světě nasekali pr...le, aby všem ukázali, že jsou sakra dobří a koneckonců je to i docela příjemný pocit vědět, že tahle pidizemička je schopná dát dohromady partu, která budí respekt. A co si budeme povídat, Slováci sice nemají tolik zářezů, ale i když jsou ještě menší, zrovna špatné hokejisty také nemají.

Tak zítra zase... :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 21 kvě 2010 21:34

radek16 píše:nejlepsi jsou sachy to je prava inteligence,behat za balonem nebo honit se za pukem umi kazdy blbec

Umí každý blbec? :lol: Jo, možná jo, ale umět hrát fotbal umí málo kdo. Kdybch šachystu postavil na fotbalovej trávník, tak neví čí je.. Přesně tak to platí obráceně. Záleží také na rodičích-pokud tě potáhnou od mala k fotbalu, budeš ho hrát. Já ho hraju od 6ti let a ještě jsem nepřestal : )

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 22 kvě 2010 11:40

Bývaly doby, kdy jsem si myslel, že být dobrým hokejistou je hlavně o dobré kondici, tvrdosti a schopnosti snášet bolest, zbytek, že už zvládne každej blbec. Pak začali o přestávkách rozebírat situace s tužkou na obrazovce. Najednou jsem pochopil, že tak zjednodušeně to může vidět jen hlupák. Navíc nikde není psáno, že dobrý hokejista, nemůže být dobrým šachystou a naopak.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 kvě 2010 11:43

Viz Šachbox. Podle mě úplně ulítlý sport :lol:
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

radek16
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek16 » 22 kvě 2010 11:48

to je maras ten sachbox ale videl sem sport kdy se dva drzeli za 1 ruku a mlatili se
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 22 kvě 2010 11:50

jaojao píše:Překvapil mne i Růža - na 1 zápas postaví Vokouna, ani za stavu 5:0 ho nevystřídá za toho nováčka, kterého postaví proti silnějšímu soupeři a Vokouna nechá sedět, na přesilovku před koncem zápasu nepošle 6 hráče do hry :shock:

Ale 5:0 jsme na MS neprohrávali, tak proč by měl střídat Vokouna za stavu ke kterému nedošlo???. Jinak mě to vaše OT pěkně štve, asi Vás to baví kazit jakoukoliv diskuzi pač k ničemu nemáte co říct.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 22 kvě 2010 12:19

:lol: :lol: :lol: :lol: proboha a kdes vzal, že jsem psal, že prohrávali 5:0 :lol: :lol: , kdyby sis přečetl co jsem psal a ten hokej sledoval nepsal bys to cos napsal :evil:
Kdybys to totiž alespoň četl, tak bys viděl - na 1 zápas - (to bylo Česko:Francie - tedy stav 5:0 nemohl být pro Francii !!!) :lol:, a ke střídání nedošlo.
Bohužel jelikož to Růža neudělal - víš proč ? Já taky ne.
(ale je normální, že v takovém zápase: buď nastupuje nováček od začátku a nebo již rozhodlém zápase (5:0) je následně poslán do brány, ale jelikož ti hokej, tudíž asi ani tohle vysvětlení nic neříká tak to nemá cenu dále to rozvádět ... :lol: )
Naposledy upravil(a) jaojao dne 22 kvě 2010 12:33, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

M4RTY
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod M4RTY » 22 kvě 2010 12:32

:lol: Nikdy jsem neviděl trenéra, co by střídal brankáře, když vyhráváme :lol:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek