Překladač Google
-
- Pohlaví:
Re: Překladač Google
Ten překladač je dobrej ale na všech stránkách nefunguje, potřeboval jsem přeložit něco na Co General Electric (GE) a některý stránky to nepřeloží a je dost hloupý, když 3 a 5 stránka z 8 je nepřeložená. Je možný, že si to neporadí s texty, kde je víc odborných termínů.
Napište pls svoji zkušenost, je taky docela možný, že mi to jen nebere internet -prostě se to neodešle.
Napište pls svoji zkušenost, je taky docela možný, že mi to jen nebere internet -prostě se to neodešle.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejužitečnější je tam pro mne z azbuky do češtiny 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Když to nepřeloží stránku přímo, zkopíruj text do toho pole.
-
- Pohlaví:
Nejužitečnější je tam pro mne z azbuky do češtiny
To nám starším azbuka až tak velký problémy nedělá

Spíš by se mi hodila japonština anebo čínština. Často s kámošem hledáme nějaká schémata k videu či TV a na těch stránkách skončíme. Teď jsem zkouše Sanyo, pokud je to angl. verze resp. stránka tak to přeloží, ale pokud japonská tak to ani překlad nenabízí.
Radixi žádný pole nevidím ?
Několik dní to testuji v prohlížeči Opera, spokojen, lze dobře instalovat na blogy, kde chodí hosté mluvící
jinými jazyky (aplikace Blogger.com), přeloží to i reklamy, a ikonku jsem zavěsil na lištu prohlížeče Opera,
tak jednoduše použiji překlad při práci. Dnes se mohu pohybovat a číst blogy v jiných jazycích aplikace blogger.
Zároveň se tím dá učit jazyk, k disposici je plovoucí bublina s původním textem, která se zobrazuje při najetí myší
na přeložený text.
Je to zdarma a online. Žádných 7 tisíc na překladač v řádu desítek MB.
Už jsem na to dlouho čekal...
Funguje mi to na blogu a drobné postřehy a zkušenost v prohlížeči Opera je ZDE
jinými jazyky (aplikace Blogger.com), přeloží to i reklamy, a ikonku jsem zavěsil na lištu prohlížeče Opera,
tak jednoduše použiji překlad při práci. Dnes se mohu pohybovat a číst blogy v jiných jazycích aplikace blogger.
Zároveň se tím dá učit jazyk, k disposici je plovoucí bublina s původním textem, která se zobrazuje při najetí myší
na přeložený text.
Je to zdarma a online. Žádných 7 tisíc na překladač v řádu desítek MB.
Už jsem na to dlouho čekal...
Funguje mi to na blogu a drobné postřehy a zkušenost v prohlížeči Opera je ZDE
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2318
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 22:08
-
-
- 3
- 4126
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek