Ahoj,
mám tablet Huawei MediaPad s Androidem 7.0. - více info prosím viz příloha.
Nedaří se mi přesunout aplikace na SD kartu, která je naformátována přes defaultní program Androidu (provedeno standardně přes nastavení) plus označena tak, aby byla využívána jako interní úložiště. (Tuto volbu jsem si nemohl zvolit při formátování, šla zvolit až dodatečně - opět viz příloha).
Jak vidíte v dalších přílohách, systém nenabízí žádné tlačítko pro přesun aplikací na SD kartu. Můžete mi prosím poradit, jaké mám možnosti? Zkoušel jsem nějaké 3party softwary k tomuto určené, ale ty bohužel vyžadují root zařízení.
Raději ještě upozorňuji, že to tlačítko není šedivé (grayed out), ale prostě a jednoduše NENÍ, neexistuje tlačítko pro přesun na SD kartu.
Děkuji za odpověď.
Android - přesun aplikací na SD kartu
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
Android - přesun aplikací na SD kartu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Elite Level 10
- Pohlaví:
Re: Android - přesun aplikací na SD kartu
Musí to umět aplikace.
Takže neumí.
Takže neumí.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
V tom případě to neumí žádná z mých mnoha aplikací. Zejména jde o dětské hry tohoto typu.
-
- Elite Level 10
- Pohlaví:
Bohužel no.
Sestava v profilu.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
To je hrozný... A nejde to vyřešit třeba tím rootem a stažením specializované appky pro tento účel? Anebo pak ty hry nebudou fungovat?
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
-
- Elite Level 10
- Pohlaví:
Přes root jsem to nedělal.
Můžeš zkusit toto:
Můžeš zkusit toto:
If your phone doesn't support moving apps to the SD card, or if you want to move an app that doesn't support it individually, there are a few old third-party apps that can help you out. Apps2SD is a popular option, as is FolderMount. Both require a rooted Android phone.
We're going to look at another choice, Link2SD, which has both root and non-root features. You can use it to move apps to your card in bulk, to "force-move" apps that don't normally allow it, and to offload data folders for larger apps and games to your external storage.
First, launch the app and grant root permissions if your phone is rooted. Then tap the app you want to move and select an option:
Link to SD Card: This requires root and moves the entire app and its data to your card.
Move to SD Card: This doesn't require root and only works if your phone supports moving apps to external storage. If you do have root, you can also force-move apps that don't otherwise support it.
Link to SD Card (Data and Cache): Moves data files, and requires root.
To move more than one app at a time, tap the menu button in the top right corner and choose Multi-select. Now tap all the apps you want to move, hit the menu button again, and choose either Link to SD card or Move to SD card. These are the same options as described above.
Link2SD is free, with a paid upgrade. It hasn't been updated for some time, but still works on Android 2.3 and up.
Sestava v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 7174
-
od DeNNI85
04 úno 2025 08:23
-
-
- 6
- 3262
-
od domitea
14 lis 2024 19:51
-