Myška

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

destroyer
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod destroyer » 17 říj 2007 16:52

To Bruno77:
No nevím, podle mě tu žádná řeč o notebooku nebyla, tvůj odkaz vede k notebookové myši, podle mě to není zrovna ideální volba ke stolnímu PC. Navíc mi nepřipadá moc "extra", vytušil jsem že zakladatel tohoto topicu má asi vyšší požadavky.

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 17 říj 2007 17:52

Při výběru myši dej hlavně na to, aby ti dobře padla do ruky, je to přeci jenom nejpoužívanější periferie. Recenze na myšky najdeš třeba tady.

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 17 říj 2007 18:20

jj,aby padla dobře do ruky,to je to hlavní! takže si ji vyzkoušet někde v krámě a pak při velkym cenovym rozdílu bejt hajzlík a koupit přes net :-D JInak kupovat bez zkoušení,to je lol:D miluju ty lidi co si kupujou boty přes net,když řikaj že maj nohu 42 takže všechny boty 42 přes net jim budou sedět:-D:-D
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 18 říj 2007 16:34

btw co říkáte na myšky od Geniuse?? Protože jejich nabídka je opravdu bohatá a prostě Genius má velké procento zastoupení na českém trhu s PC příslušenstvím,ať už se jedno o ty myšky nebo klávesnice,či repráky a podovně..co říkáte? někdo říká že geniusy sou levný šmejdy...
Windows XP Home SP3

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 18 říj 2007 16:39

Je to muzika za málo peněz. Pokud bych chtěl do něčeho investovat a měl ty peníze, rozhodně by to nebyl Genius. Takže asi tak. Ale je to jenom můj názor a ten může být špatný názor. :lol:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 říj 2007 16:40

Tak už si tu myšku konečně kup! Kocour mi kouká přes rameno a jak čte myš zbytečně se plaší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 18 říj 2007 16:41

jj,já osobně mám sice podobný názor,ale......například teď sem píšu na staré klávesnici z roku krále klacka,mám ho od počátku mého PC,je jí už tak 6 let a furt jede bez problémů :-D To samé reproduktory...Ale jinak jim taky moc nevěřim noo,i když mají lákavé ceny a velký výběr..
Windows XP Home SP3

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 18 říj 2007 22:32

no já sem si koupil myš přes net, něco sem si o ní přečetl a zdála se mě dobrá, sice sem si ju nevyzkoušel, ale myš celkem dobře padne do ruky, sice na mou trochu věčí ruku je menší, ale je pohodlná a su s ní spokojenej, Creative Gamer Mouse HD7600L.. sice mě svítí, jako kolečko a po bokách a eště citlivost... su s ní taky spokojenej... koupil sem ju za cca 800 a asi dva dny po tom ju zdražili na 1300, takže sem měl štěstí, ale sehnala by se někde za levněji teďka, mám ju asi 2 měsíce, zatím žádný problém, su spokejnej :wink:

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 19 říj 2007 16:36

tak nakonec jsem si u místního prodejce koupil A4 Tech X-750F a moc velká spokojenost:-) Kámoš ji má,takže sem si ji mohl odzkoušet,no a sem maximálně spokojen;-) Jinak všem děkuji za příspěvky..
Windows XP Home SP3

Zpět na “Problémy s hardwarem”