To Bruno77:
No nevím, podle mě tu žádná řeč o notebooku nebyla, tvůj odkaz vede k notebookové myši, podle mě to není zrovna ideální volba ke stolnímu PC. Navíc mi nepřipadá moc "extra", vytušil jsem že zakladatel tohoto topicu má asi vyšší požadavky.
Myška
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj,aby padla dobře do ruky,to je to hlavní! takže si ji vyzkoušet někde v krámě a pak při velkym cenovym rozdílu bejt hajzlík a koupit přes net
JInak kupovat bez zkoušení,to je lol:D miluju ty lidi co si kupujou boty přes net,když řikaj že maj nohu 42 takže všechny boty 42 přes net jim budou sedět:-D:-D

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
btw co říkáte na myšky od Geniuse?? Protože jejich nabídka je opravdu bohatá a prostě Genius má velké procento zastoupení na českém trhu s PC příslušenstvím,ať už se jedno o ty myšky nebo klávesnice,či repráky a podovně..co říkáte? někdo říká že geniusy sou levný šmejdy...
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj,já osobně mám sice podobný názor,ale......například teď sem píšu na staré klávesnici z roku krále klacka,mám ho od počátku mého PC,je jí už tak 6 let a furt jede bez problémů
To samé reproduktory...Ale jinak jim taky moc nevěřim noo,i když mají lákavé ceny a velký výběr..

Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no já sem si koupil myš přes net, něco sem si o ní přečetl a zdála se mě dobrá, sice sem si ju nevyzkoušel, ale myš celkem dobře padne do ruky, sice na mou trochu věčí ruku je menší, ale je pohodlná a su s ní spokojenej, Creative Gamer Mouse HD7600L.. sice mě svítí, jako kolečko a po bokách a eště citlivost... su s ní taky spokojenej... koupil sem ju za cca 800 a asi dva dny po tom ju zdražili na 1300, takže sem měl štěstí, ale sehnala by se někde za levněji teďka, mám ju asi 2 měsíce, zatím žádný problém, su spokejnej 

- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak nakonec jsem si u místního prodejce koupil A4 Tech X-750F a moc velká spokojenost:-) Kámoš ji má,takže sem si ji mohl odzkoušet,no a sem maximálně spokojen;-) Jinak všem děkuji za příspěvky..
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Zpět na “Problémy s hardwarem”