Problem po nove instalaci windows
Problem po nove instalaci windows
Ahoj mam takovyhle problem nejprve ten co mě trápí jako první přeinstaloval jsem windows a zjistil jsem že mě ve správci zařízení svítí u položky další zařízení což je řadič paměti na sběrnici PCI aŘadič sběrnice SM žluté vykřičníky už jsem to kdysy dělal ale jsem hlava děravá mužete mě někdo navést v nastavení je že nejsou nainstalovane ovladače zařízení ale jsem magor s toho co to za zařízení je protože tam konkrétní pojmenování není dík za radu.A ted druhy dotaz jestli mužu já stary osel jsem zajel do biosu a pravděpodobně jsem potvrdil něco co jsem neměl chtěl jsem jen skusit nastavit spouštění na klávesnici ,dopadlo to tak že jsem vubec nerozjel pc ani v nouzovém režimu ani oprava nepomohla protože házela chybu asai po dvou hodinách se mě podařilo nainstalovat windows znova ale mam takové obavy že v tom biosu je něco blbě nastavené ,dá se tady u vás někým provést kontrola biosu jestli jsem třeba něco blbě nepřepsal ,zase jsem nějak dotoho nezasahoval bylo to pouze s kraje biosu jestli teda jde nahodit nějakým programem log biosu pro kontrolu,četl jsem v knížce že když se něco takového stane že se da přímo v pc při odpojeném z elektriky nachvíli na základní desce vypnout CLEAR Cmos Jumper čím se vymaže pamět CMOS a bios zustane v puvodním nastavení ale bohužel tak dalece do toho nevidím i když třeba bych si troufl ale nevím kde to hledat a jestli to je vubec pravda proto píšu ,vím že toho je hodně ale prosím skuste poradit staremu pardovi co se učí dík moc.
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud nevíš jak resetovat BIOS přes CMOS,tak stačí na chvilku vyndat baterii ze základní desky a BIOS se resetuje do původního nastavení.Nebo pokud se do BIOSU dostaneš,tak zvol volbu LOAD DEFAULT SETTING a potrď .BIOS se nastaví na základní nastavení.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Dík za radu už jsem to i konzultoval takže jsem zase hcytřejší přesto díky ale co ty žluté vykřičníky.
Jo dík za odpověd asi 5 jsem to instaloval pořád to blblo nakonec jsem zjistil že to dělala nova zvukovka dal jsem ji do háje nechal integrovanou a je klid ,měnil jsem ji kvuli ulomenemu cinche ale jaksi jsem to polepil a zitra jdu tu zvukovku někomu hodit na hlavu jinak dík za ochotu,ahoj
Tu novou instalaci jsem dělal asi před tydnem a ted jsem to musel znova spravovat protože se to opět kouslo tak proto já jen aby ta kačenka neumřela.... :lol:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 7724
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3915
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2438