Zdravím, při zapnutí notebooku mi to hodí černou obrazovku s textem:
BootDevice Not Found
Pls install an OS on your hard disk. ->zkoušel jsem, při instalaci mi to neukáže žádný disk.
Hard Disk - (3F0)
F2 System Diagnostic
*Dle všeho asi odešel HDD, ale nejsem ajtak a tak chci znát názor od vás
Ověř si, zda je disk správně připojený oběma kabely a ta na ZD i na disku. Pokud není disk vidět ani v BIOSu, tak pravděpodobně odešel. Možno také disk odzkoušet v PC u kamaráda.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups: