ovladače na monitor

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

moons
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

ovladače na monitor

Příspěvekod moons » 28 zář 2009 12:40

Zdravim
mám menší problém s monitorem. Už u dvou her (resident evil 5 a Vampire:bloodlines) mi monitor po zapnutí hry napsal "video mod not supported" nejdřív jsem to nechal být protože jsou to jen dvě hry, ale na netu jsem našel, že u těhle her je dobrý mít ovladače na monitor. Bohužel ovladače na grafickou kartu nejsou vůbec schopné rozpoznat monitor a píšou jen analogový displej. A když dám do mechaniky cd, které jsem dostal k monitoru tak je tam jen soubor ve formátu "Profil ICC" se kterým nevim co dělat. Nezná někdo nějaký způsob jak přinutit pc aby rozpoznal monitor ? Případně způsob jak tam nainstalovat ty ovladače "
Mám LCD monitor Hyundai Q17+, grafickou karti Ge Force 8600 GT s nejnovějšíma ovladačema a windows vista.

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: ovladače na monitor

Příspěvekod El Diablo » 28 zář 2009 13:12

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

moons
nováček
Stav:

Příspěvekod moons » 28 zář 2009 13:15

Tohle jsou přesně ty ovladače o kterých jsem psal. Jsou ve formátu profil ICC a já nvm co s nim dělat.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 28 zář 2009 13:25

Je tam tohle(v zip):
hiq2004.cat
HIQ2004.INF
Q19D.ICM
Q19A.ICM
L90S.icm
Q17P.icm
L70SP.icm
L17TP.icm
L19T.icm
L19TP.icm
L90DA.icm
L90DD.icm

Někam to rozbal a naveď tam instalátor

Ovládací panely>Systém>Správce Zařízení>monitoryr> ??? >aktualizovat ovladač> instalovat ze seznamu> naveď ho do C:\(nějaká tvoje složka)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

moons
nováček
Stav:

Příspěvekod moons » 28 zář 2009 14:03

Přesně takhle jsem to udělal, ale problém je v tom že i když to tam navedu tak mi to napíše že ovladač zařízení je aktuální. Pořád mi to totiž píše ve správci zařízení název monitoru "obecný monitor" takže to tam hází jen nějaké základní ovladače.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 zář 2009 16:35

Tak nejprve odeber ten původní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

moons
nováček
Stav:

Příspěvekod moons » 28 zář 2009 16:55

Ten původní jsem odebral, ale stejně to nejde. Chová se to jako kdyby tam ty ovladače ani nebyly. Muj starej pc tenhle monitor normálně rozpoznal, ale tenhle nějak ne. Jediný co mě napadá čím by to mohlo být je grafická karta, taky je tu možnost že to nerozpozná vista, ale tim si nejsem jistej protože tenhle monitor neni zase tak starej (asi 6 let).

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”