Zdravim
mám menší problém s monitorem. Už u dvou her (resident evil 5 a Vampire:bloodlines) mi monitor po zapnutí hry napsal "video mod not supported" nejdřív jsem to nechal být protože jsou to jen dvě hry, ale na netu jsem našel, že u těhle her je dobrý mít ovladače na monitor. Bohužel ovladače na grafickou kartu nejsou vůbec schopné rozpoznat monitor a píšou jen analogový displej. A když dám do mechaniky cd, které jsem dostal k monitoru tak je tam jen soubor ve formátu "Profil ICC" se kterým nevim co dělat. Nezná někdo nějaký způsob jak přinutit pc aby rozpoznal monitor ? Případně způsob jak tam nainstalovat ty ovladače "
Mám LCD monitor Hyundai Q17+, grafickou karti Ge Force 8600 GT s nejnovějšíma ovladačema a windows vista.
ovladače na monitor
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ovladače na monitor
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tohle jsou přesně ty ovladače o kterých jsem psal. Jsou ve formátu profil ICC a já nvm co s nim dělat.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je tam tohle(v zip):
Někam to rozbal a naveď tam instalátor
hiq2004.cat
HIQ2004.INF
Q19D.ICM
Q19A.ICM
L90S.icm
Q17P.icm
L70SP.icm
L17TP.icm
L19T.icm
L19TP.icm
L90DA.icm
L90DD.icm
Někam to rozbal a naveď tam instalátor
Ovládací panely>Systém>Správce Zařízení>monitoryr> ??? >aktualizovat ovladač> instalovat ze seznamu> naveď ho do C:\(nějaká tvoje složka)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Přesně takhle jsem to udělal, ale problém je v tom že i když to tam navedu tak mi to napíše že ovladač zařízení je aktuální. Pořád mi to totiž píše ve správci zařízení název monitoru "obecný monitor" takže to tam hází jen nějaké základní ovladače.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nejprve odeber ten původní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ten původní jsem odebral, ale stejně to nejde. Chová se to jako kdyby tam ty ovladače ani nebyly. Muj starej pc tenhle monitor normálně rozpoznal, ale tenhle nějak ne. Jediný co mě napadá čím by to mohlo být je grafická karta, taky je tu možnost že to nerozpozná vista, ale tim si nejsem jistej protože tenhle monitor neni zase tak starej (asi 6 let).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11028
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 14
- 3547
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4759
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3022
-
od petr22