Ahoj,
potreboval bych poradit s taktovanim po flashnuti biosu. Mam desku od MSI, ktera podporuje procesor E5300 po flashnuti biosu na novejsi verzi. Mam tedy flashnuty bios od jedne firmy. Tak a chtel bych si pretaktovat procesor, ale mam obavu, ze pokud se to nepovede, tak po vymazani cmos pameti se mi opet obnovi puvodni biod, tedy pred tim flashnutim a nenabehne mi procesor. Je to tak, nebo po vymazani cmos se jen obnovi predchozi nastaveni? Docetl jsem se ze v biosu by snad mohlo byt nastaveni pro ulozeni uzivatelske konfigurace a po stisknuti cmos tlacitka se obnovi toto nastaveni... Mate nekdo s necim podobnym zkusenosti?
Diky za pomoc.
rada s taktovanim po flash biosu
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- CrasherKill
- Level 5

Re: rada s taktovanim po flash biosu
Vítej na PC-HELP
Nemusíš mít strach když vymažeš cmos bios se vrátí do původního nastavení, ale nezmění se jeho verze.
Nemusíš mít strach když vymažeš cmos bios se vrátí do původního nastavení, ale nezmění se jeho verze.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Re: rada s taktovanim po flash biosu
Jestlije to tak jak rikas, tak to bych byl jedine rad. Myslel jsem ze vymazanim CMOS se se obnovi tovarni verze bisou s vychozim nastavenim...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17 Odpovědi
- 80794 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Shokata88
-
- 2 Odpovědi