Kde se prosim standartne vypina v BIOSu integrovana zvukova karta-jestli se to da takhle rict?
Aspon nejakej pribliznej postup?
Za rychlou odpoved odmena ve vysi 1 plzenkseho piva:-))))))
/nadpis změněn - přečti si pravidla
/mikel
Jak vypnout integrovanou zvukovku?
- kuzzzma
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak vypnout integrovanou zvukovku?
Intel C2D E6750, Ati HD4850 DDR5, Corsair 2048MB DDR2, Asus P5K, repro 5.1, LCD "20" WS + TV SAM40A786
- kuzzzma
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ok diky, uz sem ji odpojil..
ale z novy zvukovky (SB audigy SE) zvuk nejde:_(
pise to DirectSound output v2.43 error- Bad driver, pritom co byli veci u toho na cd sem nainstaloval
Tak zkusim stahnout ze stranek..
ale este dotaz TA ZVUKOVKA SE DA JEN DO PCI SLOTU a to staci nebo se tam do ni do nejakyho konektoru musi este neco pripojit??? Ale zadnej kabl k tomu nebyl:_((
ale z novy zvukovky (SB audigy SE) zvuk nejde:_(
pise to DirectSound output v2.43 error- Bad driver, pritom co byli veci u toho na cd sem nainstaloval
Tak zkusim stahnout ze stranek..
ale este dotaz TA ZVUKOVKA SE DA JEN DO PCI SLOTU a to staci nebo se tam do ni do nejakyho konektoru musi este neco pripojit??? Ale zadnej kabl k tomu nebyl:_((
Intel C2D E6750, Ati HD4850 DDR5, Corsair 2048MB DDR2, Asus P5K, repro 5.1, LCD "20" WS + TV SAM40A786
zkukovka se zapojuje jen do pci slotu kablik se da pouzit ale propojuje pouze cd mechaniku nebo jine zarizeni jako je tv karta pak je to treba "cd-in" "aux" atd. (znaceno na zvukovce) kablik se da koupit v kazdem obchode s pc ale pozor na konektory jsou dva jeden cernej podlouhlej ten pride do zvukovky a do mechaniky a druhej bilej.
Co ja vim tak u SB live ve win XP neni potreba kablik do cd mechaniky aby hralo hudebni cd.
To s ovladacema je problem protoze zrovna jedna z Audigy nema ovladace byla to nejaka divna edice a ovladace ze stranek Creativu nefungujou taky a ty co jsou na cd vetsinou taky ne. Uz jsem je jednou hledal tak ze je-li to ta sama karta co jsem mel. Muze to byt problem.
Co ja vim tak u SB live ve win XP neni potreba kablik do cd mechaniky aby hralo hudebni cd.
To s ovladacema je problem protoze zrovna jedna z Audigy nema ovladace byla to nejaka divna edice a ovladace ze stranek Creativu nefungujou taky a ty co jsou na cd vetsinou taky ne. Uz jsem je jednou hledal tak ze je-li to ta sama karta co jsem mel. Muze to byt problem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive Příloha(y)
od Speed_dead » 01 kvě 2025 12:40 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 1695
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 14:06
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”