Tiskárna po výměně síťovky není na síti vidět.*
Tiskárna po výměně síťovky není na síti vidět.*
Máme v práci tiskárnu HP 2015. Někdy na ní nešlo tisknout a nebyla vidět v síti, tak šla do servisu a tam u ní vyměnili síťovku. Musí se něco udělat, něco nastavit, když má jinou síťovku nebo by měla hned jet? Vůbec ji totiž v síti není vidět.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 12 říj 2010 09:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Tiskárna po výměně síťovky“. Tiskárna po výměně síťovky co? Tiskne? Netiskne? Síťuje? Nesíťuje? Copak nám ta tiskárna po té výměně jenom mrška jedna dělá? Nebo nedělá?
Důvod: Upřesnění nadpisu „Tiskárna po výměně síťovky“. Tiskárna po výměně síťovky co? Tiskne? Netiskne? Síťuje? Nesíťuje? Copak nám ta tiskárna po té výměně jenom mrška jedna dělá? Nebo nedělá?
-
- Pohlaví:
Re: Tiskárna po výměně síťovky není na síti vidět.*
Musíš ji v Ovl.panelech - Tiskárny a faxy přidat a také je možné, že se po výměně síťovky bude muset nainstalovat.
Přidat? Všichni ji v PC máme, nikdo ji neodebíral a i IP je nastavena jak byla.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
-
- Pohlaví:
Tak nejprve píšeš Tiskárna po výměně síťovky není na síti vidět a teď že ji v PC všichni máte ?
Možná ti pomůže toto: viewtopic.php?f=41&t=1191
http://translate.google.cz/translate?hl ... ter-ip.php
Možná ti pomůže toto: viewtopic.php?f=41&t=1191
http://translate.google.cz/translate?hl ... ter-ip.php
Ano, přesně tak. To se snad nevylučuje. V PC ji všichni mají nainstalovanou, nastavenou. Pro tisk ji lze mezi tiskárnami normálně vybrat. Ale netiskne a na PING nereaguje (není na síti).
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A jsi si 100% jistý že má stejnou IP?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
A je správná IP adresa? Osobně bych ji odebral a nakonfiguroval znova.
V tiskárně bude nastavena defaultní ip adresa z výroby, Vaši síť budete mít zajisté jinak nastavenou, takže nastavit znova. Buď se to nastavuje přímo na menu v tiskárně nebo softwarově. Každá tiskárna to má jinak.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Ano. Přesně tohle jsem potřeboval vědět. Děkuji. Ještě si tedy vzpomenout, jak jsem ji tehdy nastavoval.
Teď mě ale překvapila ta IP. Když jsem před chvílí tohle vlákno zakládal a vlezl do nastavení portů (konfigurace), svítilo tam 10.0.0.10, což měla před opravou. Zavřel jsem to a zkoušel ping na 10.0.0.10 a nic. Teď jsem tam vlezl do té konfigurace znova a je tam 10.0.0.15 a tiskárna tiskne.

Teď mě ale překvapila ta IP. Když jsem před chvílí tohle vlákno zakládal a vlezl do nastavení portů (konfigurace), svítilo tam 10.0.0.10, což měla před opravou. Zavřel jsem to a zkoušel ping na 10.0.0.10 a nic. Teď jsem tam vlezl do té konfigurace znova a je tam 10.0.0.15 a tiskárna tiskne.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2528
-
od TechShowGamer
Zobrazit poslední příspěvek
24 srp 2024 17:11
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3192
-
od Speed_dead
05 lis 2024 10:02
-
-
-
Problém při výměně procesoru ryzen Příloha(y)
od Hermann1989 » 24 pro 2024 17:26 » v Problémy s hardwarem - 18
- 4769
-
od pcmaker
26 pro 2024 13:47
-
-
-
Problém se starší hrou po výměně GPU za lepší
od helpmeboys » 16 dub 2025 17:06 » v Vše ostatní (sw) - 5
- 1437