Vypada to, že drivery tomu nepomohly. Na flashnutí biosu si moc netroufám. no nic vypadá to, že radši počítač vložím do rukou odbornějších-oni ta snad vyřeší za mě. Díky za pomoc.
Tak už to funguje. Stačilo jen neco nastavit v biosu. Jenom load high performance pak zas trochu neco ubrat a ted to zhruba odpovida a pocitac je stabilní.
Je to truchu zvláštní, protože mám v informacích napsáno, že procesor je Athlon1900 1.47GHz jinak Drystone asi 5400 a Whetstone asi 2300 což asi tak odpovídá. Možná bych moh ten výkon zvednout, ale zas to nechci prehnat aby byl comp stabilní.
Asi tě zklamu, ale neodpovídá to... Athlon XP 2500+ má běžet na frekvenci sběrnice 166MHz, tobě běží jen na 133. S tímhle procákem mám Drystone 6900 a Whetstone 2900.
Je potřeba to nastavit v biosu. Vyber položku "Frequency/Voltage Control" a tam změň položku "CPU FSB Clock" na 166. Pak by to mělo být správně.
Dobře tak to přenastavim, ale nemužu to nějak poškodit? Jakto,že to ted piše, že to je Athlon 1900 když předtim to psalo, že je to 2500-ukazuje to i Sandra. Asi to bylo tim přenastavenim biosu, ne?
Taky se mi tedka párkrát stalo, že se počitač na sekundu zasek pak blikla obrazovka jako kdyř měníš rozlišení a vše bylo zas OK. Asi tříkrát se mi to stalo když jsem něco zpouštěl z Windows Media playeru 10. Zvláštní...
Ahoj prosím o pomoc, měl jsem pc sestavu invida gtx 1660 super s intel core i 5 10400f 16 gb ram 600w zdroj a zakl. desklu askor b 460, toto hrálo normálně ale pak jsem chtěl více fps tak jsem upgradoval na amd radeon 5700xt koupil jsem ji za par...
Poslední příspěvek
díky za rady a odpovědí vše jsem zvážil ale hlavně díky alferi za dobrý benchmark ten mi ukazal že mám 11 tis bodu což je za mě dobré každopádně když dosahuju normálního výkonu v benchmarku, znamená to že ten problém musí být ve hrách?
Zdravím, poslední dobou jsem sledoval, že se mi na počítači vše více seká a procesor jede na 100%, ale má pouze kolem 42 stupňů. Dnes jsem se rozhodl ho přetaktovat na 4GHz, zvolil jsem napětí asi 1.35V a spustil Cinebench, můj Ryzen 3 1200 dosáhl...
Poslední příspěvek
No ja by som na nejaký druhý disk nainštaloval Win10 alebo Win11 a skúsil test,či zostane problém.