Usb to serial

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

melon
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Usb to serial

Příspěvekod melon » 27 dub 2013 20:34

AHOJ
Potřeboval bych poradit koupil jsem si redukci usb na com9 a konec je samec a na zařízení mám taky samce,proto jsem koupil kabel samice,samice a ten je křížený.zařízení mi to nedekuje.

díky za rady

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: Usb to serial

Příspěvekod El Diablo » 27 dub 2013 21:44

Konkrétněji!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

melon
nováček
Stav:

Příspěvekod melon » 28 dub 2013 08:00

redukce http://www.axago.cz/cz/produkty/usb-ada ... DS-50.html ovladače fungují,
zařízení ateus lift hlásič pater,program od hlasiče mi rospozná i porty com3,com4.skoušel jsem měnit rychlosti a stále nic.mám 2 ks takže chyba je u mne.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 28 dub 2013 15:20

Je potřeba křížený kabel? Rozhraní jsi zkoušel měnit?
http://www.conex.sk/manualy/LIFT_hlasic ... manual.pdf
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

melon
nováček
Stav:

Příspěvekod melon » 28 dub 2013 18:12

Křížený mám spíš sem čekal že není potřeba křížený,protože jestli se to nekříží už redukci,ale to jsem už napsal výrobci tak čekám na odpověd.rozhraní slouží podle toho jak chceš ovládat hlášky.ja je potřebuji vypíchnout z displae a to je můj problém,protože to musím pichnout k pc abych změnil pořadí pater a jména.když dám detekuj hlásič tak mi ho ten jejich program nanajde jenom mi to rozpozná port který sem si nastavil v ovladačích

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 29 dub 2013 16:55

Mas rucne zadany spravne parametry COM portu?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 01 kvě 2013 16:31

melon píše:Křížený mám spíš sem čekal že není potřeba křížený,protože jestli se to nekříží už redukci,ale to jsem už napsal výrobci tak čekám na odpověd.rozhraní slouží podle toho jak chceš ovládat hlášky.ja je potřebuji vypíchnout z displae a to je můj problém,protože to musím pichnout k pc abych změnil pořadí pater a jména.když dám detekuj hlásič tak mi ho ten jejich program nanajde jenom mi to rozpozná port který sem si nastavil v ovladačích

Vím že máš křížený, proto se ptám zda je potřeba. Čekal bych že ne protože křížený se používal na spojení PC2PC...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 01 kvě 2013 17:13

Skus nekrizeny a pokud to nebude fungovat, tak smula

S USB-COM prevodnikem nefunguje vetsina zarizeni, mame to vyzkousene.

Neco funguje jeste s PCMCIA seriovym radicem (na nej potrebujes PCMCIA PCI/PCIE kartu)

Zpět na “Problémy s hardwarem”