AHOJ
Potřeboval bych poradit koupil jsem si redukci usb na com9 a konec je samec a na zařízení mám taky samce,proto jsem koupil kabel samice,samice a ten je křížený.zařízení mi to nedekuje.
díky za rady
Usb to serial
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Usb to serial
Konkrétněji!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
redukce http://www.axago.cz/cz/produkty/usb-ada ... DS-50.html ovladače fungují,
zařízení ateus lift hlásič pater,program od hlasiče mi rospozná i porty com3,com4.skoušel jsem měnit rychlosti a stále nic.mám 2 ks takže chyba je u mne.
zařízení ateus lift hlásič pater,program od hlasiče mi rospozná i porty com3,com4.skoušel jsem měnit rychlosti a stále nic.mám 2 ks takže chyba je u mne.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je potřeba křížený kabel? Rozhraní jsi zkoušel měnit?
http://www.conex.sk/manualy/LIFT_hlasic ... manual.pdf
http://www.conex.sk/manualy/LIFT_hlasic ... manual.pdf
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Křížený mám spíš sem čekal že není potřeba křížený,protože jestli se to nekříží už redukci,ale to jsem už napsal výrobci tak čekám na odpověd.rozhraní slouží podle toho jak chceš ovládat hlášky.ja je potřebuji vypíchnout z displae a to je můj problém,protože to musím pichnout k pc abych změnil pořadí pater a jména.když dám detekuj hlásič tak mi ho ten jejich program nanajde jenom mi to rozpozná port který sem si nastavil v ovladačích
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mas rucne zadany spravne parametry COM portu?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
melon píše:Křížený mám spíš sem čekal že není potřeba křížený,protože jestli se to nekříží už redukci,ale to jsem už napsal výrobci tak čekám na odpověd.rozhraní slouží podle toho jak chceš ovládat hlášky.ja je potřebuji vypíchnout z displae a to je můj problém,protože to musím pichnout k pc abych změnil pořadí pater a jména.když dám detekuj hlásič tak mi ho ten jejich program nanajde jenom mi to rozpozná port který sem si nastavil v ovladačích
Vím že máš křížený, proto se ptám zda je potřeba. Čekal bych že ne protože křížený se používal na spojení PC2PC...
Skus nekrizeny a pokud to nebude fungovat, tak smula
S USB-COM prevodnikem nefunguje vetsina zarizeni, mame to vyzkousene.
Neco funguje jeste s PCMCIA seriovym radicem (na nej potrebujes PCMCIA PCI/PCIE kartu)
S USB-COM prevodnikem nefunguje vetsina zarizeni, mame to vyzkousene.
Neco funguje jeste s PCMCIA seriovym radicem (na nej potrebujes PCMCIA PCI/PCIE kartu)
Zpět na “Problémy s hardwarem”