připojení bt sluchátek k win xp
připojení bt sluchátek k win xp
Zdravím, mám problém s bluetooth sluchátky sony dr-btn200: jsou spárovaná, připojená, pc je vidí, ale nehrají- zvuk jde pořád z repráků, v nastavení zvuku je jenom jedno výchozí zařízení: realtek audio. S mobilem sluchátka fungují normálně. Mám nějaký usb bluetooth dongle. Díky předem.
Re: připojení bt sluchátek k win xp
Máš to špatně nastavené. Jelikož do Tvého PC nevidím, těžko Ti pomohu. Musíš do nastavení toho Realteku a tam to zkontrolovat.
Jestli máš zapojené repráky v zadním - zeleném - konektoru ve zvukovce, zkus je odpojit.
Jestli máš zapojené repráky v zadním - zeleném - konektoru ve zvukovce, zkus je odpojit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Já vím, že to mám špatně, ale nevím, kde a co se má nastavit. V nastavení zvukovky není žádná možnost jak to změnit, když vytáhnu jack z konektoru stejně sluchátka nehrají.
-
- Pohlaví:
Tam to musíš nastavit na ten BT, ale jak ti neporadím - sluchátka jsem takto nepoužíval. Hledat! Podle mne by mělo běžet oboje souběžně, jack i BT.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1181
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 06:48