V BIOSu nelze nastavit boot.
V BIOSu nelze nastavit boot.
Čau mám takový problém , když chci nastavit boot priority v BIOSU (deska : Gigabyte Ga-Ma 790-Fx DS5) tak se ničím nedá hnout , je to tam pevně nastavený a já nic nemohu změnit, když při startu mačkám F12 tak se mi nezobrazí názvy připojených médií (jeko třeba : kingston ...... , nebo sony ......) a napíšou se vždy tyto věci : Floppy,ls120,HDD,CD-ROM,USB-FDD,USB-ZIP,USB-CDROM,USB-HDD,Lan když jsem zkoušel všechny USB-xxxx tak to zpustilo systém , kromě USB-HDD tam to napíše Werifing blablabla ............. a takhle počítač zůstane třeba i hodinu doté doby než jej nerestartuju . Nevíte co s tím ?
Naposledy upravil(a) MaTis_CZ dne 25 srp 2014 13:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: V BIOSu nelze nastavit boot.
Hlavně že nám není proti srsti to číst. Nemá tady být místo nEpíšou nAPÍŠOU ?
a nepíšou se vždy tyto věci
Už jsem to opravil. Chill ?
-
- Pohlaví:
Projdi si manuál: http://www.manualowl.com/m/Gigabyte/GA- ... 747?page=1
Nejdřív si povol USB zařízení a pak vy\hledej položku First Boot Device. Tam zvol USB. Kromě toho, ne každé USB musí tvá deska umět.
Nejdřív si povol USB zařízení a pak vy\hledej položku First Boot Device. Tam zvol USB. Kromě toho, ne každé USB musí tvá deska umět.
Zmanuálu jsem pochopil 00nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2014 11:14) ---
Vaše rady jsou užitečný jako slupka od banánu na podlaze. Za celou dobu co jsem si na pc-help mi nikdo nedal normální radu, jak mám jako povolit usb zařízení ? , v manuálu není ani zmínka , nebo v minulém dotazu na heslo od windows -_- zapomenu heslo od admin učtu a napíše mi že si mám stáhnout program na který potřebuju administrátorský ůčet. Fakt s váma to tu je naprostá ztráta času.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2014 11:14) ---
Vaše rady jsou užitečný jako slupka od banánu na podlaze. Za celou dobu co jsem si na pc-help mi nikdo nedal normální radu, jak mám jako povolit usb zařízení ? , v manuálu není ani zmínka , nebo v minulém dotazu na heslo od windows -_- zapomenu heslo od admin učtu a napíše mi že si mám stáhnout program na který potřebuju administrátorský ůčet. Fakt s váma to tu je naprostá ztráta času.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1897
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 22:39
-
- 5
- 10273
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 11172
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2680
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4387
-
od meda2016
09 úno 2025 10:26
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”