Zdárek... Slecna pred casem uklizela a polozila monitor lcd fujitsu siemens obrazem dolu.. A od te doby je obraz strasne svetly, jako kdyz je tam narvana gamma korekce naplno! Vypada takhle: http://www.prostaff.hustej.net/podelanej%20obraz.JPG ... Jeste sem teda nezkousel jinej monitor napojit na tu jeji grafarnu nebo obracene napojit tenhle monitor na jinou grafarnu... Jediny co sem zkouel je reset na monitoru a ten obrazovku na moment spravi ale jakmile se reset dokonci tak je to zas spatny! Nevi nahodou nekdo co s tim? asi to bude jen moniturkem, tak jen zkousim jestlu se s tim nahodou nekdo nesetkal a nevi..? diky
Jo pravda! Neuvedomil sem si ze PrtScr foti to co zobrazuje grafika... Tim padem je to monitorem... hmm.. presto by tu mohl byt nakej borec kterej vi.. :)
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
Co moze sposobovat to, ze ak sa hybem doprava / dolava tak nevidim v hre nazvy priser alebo nazov nejakeho hraca, pretoze sa to rozmazuje? Netusim co to moze byt a som z toho uz na nervy. Ked letim alebo idem dopredu, tak vsetko vidno fajn, ale...
Po delším researchi jsem se rozhodl ke koupi nové grafiky. Mám pre-built Msi MAG INFINITE S3 12. Co jsem se dočetl je že 500 W psu je docela na hraně tak jsem přikoupil i zdroj ktery je 550 W (BeQuiet power 11 550W). Před instalací jsem...
Poslední příspěvek
Děkuji za normálnější odpověď. Pc drží a ani jí nemusím power limitovat. Tak či tak ten zdroj bylo fajn vyměnit kvůli noise levelu takže mě to moc netrápí. I tak moc děkuji.