porad se mi prehrejva procesor a vypina se mi kvuli tomu pocitac co mam udelat aby se mi neprehrejval??????a jak poznam jestli mam dobre pripojeny a namontovany vetracky????
procesor DualCore Intel Pentium D 805, 2666MHz
prehrejvani procesoru
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
No předně musíš zjistit,jestli je chladič dobře osazený.Takže zkus za nej zatahat,jestli se nehýbe.Taky se podiv jestli jsou všechny zajišťovací kolíky dotlačené na doraz.Pokud si nejsi jistý,tak chladič sundej,setři teplovodivou pastu ,nanes rovnoměrě druhou a osaď chladič zpátky.Pokud máš orginál dodávaný spolu s procesorem,tak bych ti ho ale stejně doporučoval vyměnit.Jsou daleko lepší a tišší chladiče než dodává Intel.Teploty pak klesnou i na 45°C.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Nejdříve se podívej zda nemáš zanesený chladič procesoru a ventilátor prachem, případně vyčisti, nejlépe vyfoukáním.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 4694 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od helpmeboys