Opakované bootování NTB který nelze spustit
Opakované bootování NTB který nelze spustit
Zdravím. Obracím se s dotazem a prosbou. Už si nevím rady. Mám doma starší notebook PackardBell TV44HC. Včera jsem ho x letech zapla a po prvním zapnutí fungoval v pohodě, projížděla jsem internet, hrál hru, vše ok. Pak si stáhl nějaké aktualizace a chtěl restart. Notebook jsem vypnula s možností nainstalovat aktualizace a vypnout. Když jsem ho o pár hodin později znovu spustila, už mi nešel klasicky spustit. Načte se mi nabíhací obrazovka a pak hned modrá tabulka “No Bootable Device. Hit any key.” Řekla jsem si, že asi nějaký error s aktualizacemi, tak jsem tam strčila Bootable CD, které mám přímo od firmy PackardBell. Celé bootování se spustí a proběhne až do konce s tím, že jsem volila úplné bootování, který přepíše disk C. Po bootování se PC restartuje a už by měl naběhnout, nicméně mi to znovu vyhodí modrou tabulku “ No Bootable Device. Hit any key.” Přitom celé bootování proběhlo bez erroru. Potřebovala bych pc rozjet a nějak záhadně se dostat na plochu. Nemáte někdo prosím nějaké rady co s tím? Předem říkám, že nejsem žádný IT profík, tak prosím rady ve stylu jak když mluvíte s blbcem. Děkuji!
-
- Pohlaví:
Re: Opakované bootování NTB který nelze spustit
Tohle vypadá na vadný disk.
Nejjednodušší způsob je vyjmout disk, připojit k stolnímu počítači a zkontrolovat.
Nejjednodušší způsob je vyjmout disk, připojit k stolnímu počítači a zkontrolovat.
Re: Opakované bootování NTB který nelze spustit
A nebo to dát někomu kdo umí nabootovat z flashky, a z té flashy zkontrolovat disk, například programem Crystal disk info (portable). Pak není nutné vyndávat disk a na jiném PC ho připojovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3499
-
od pcmaker