Potřeboval bych pomoci s následujícím problémem... Měl jsem starý počítač, na kterém vyhořela základní deska. Počítač mám nyní nový a potřeboval bych dostat věci ze starého HDD na nový harddisk. Starý HDD je plně funkční v tom problém není, ale problém je v tom, že ty data, které potřebuji jsou na tom starím HDD ve složce Document and Settings/"
můj profil"... Pokud HDD připojím k novému PC, disk se zobrazí, ale do této složky mě nepustí, zřejmě kvůli tomu, že účet je zaheslován... Heslo znám, ale nemám možnost ho nikam zadat. Při snaze dostat se do složky "
mého profilu" see objeví hláška :
"cesta ke složce" není přístupný. Přístup byl odepřen.
Je mi jasné, že nejlepší by bylo najet na Windowsi, které jsou na starém HDD... Ale bohužel ani jeden PC, co jsem zkoušel se na ně nespustí ani do režimu nouze, MS-DOS apod....

To bude způsoeno velice odišným HW, který je mezi starým vyhořelým PC a novým PC...
Prosím nevíte někdo, jak tyto data z dokumentů dostat ??? Nějaký trik ve Woknech, nebo nějaký program, který to umožní ??? Nebo způsob jak se spustit Wokna ze starého HDD na novém PC ?