Problém s instalací Tv tuneruWin Fast Vyřešeno
Problém s instalací Tv tuneruWin Fast
Zdravím,mám problém s instalací tv tuneru Win Fast,když dám instalaci,tak se rozjede bez problémů zhruba v půlce mi to ale vyhodí hlášku There is not enough space on drive c:/ to extract this packade. please free up 71.48 MB and click Retry.když kliknu na opakovat,tak ten nápis vyskočí znova.jestli to náhodou nesouvisí nějak s tím,že jsem včera formátoval a přeinstalovával XP jsem měl označen Harrdisc C:.díky předem za pomoc.Mojma
- RudolfM
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s instalací Tv tuneruWin Fast
Mé chabé znalosti angličtiny mi říkají, že máš asi málo volného místa na disku, konkrétně ti říká uvolni xx mb a pak dej Retry = znovu.
na disku má volno 143Gb,jestli není problém V označení disku,dříve bylo označení C:,ted po přeinstalaci H:
-
- Pohlaví:
Musíš vybrat správné umístění pro instalaci - tedy H. Nebo disk přejmenuj na C.
to mně taky napadlo,jenomže bych musel opět formátovat HD abych mohl přejmenovat HD,a instalování programu probíhá automaticky,výběr uložení se tam nedá vybrat
-
- Pohlaví:
A proč bys musel formátovat? Pravou myší na Tento počitač - Spravovat - Správa disků a změnit písmeno jednotky a cestu.
- RudolfM
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No chtělo to po něm uvolnit 71,48MB na disku C: jestli má disk rozdělen na x oddílů a hlavní pro instalaci má nesmyslně H: tak je potřeba správně rozdělit disky. Mám to tak, že na C: instaluji programy a na dalších mám data. Pak nemám problém s jakoukoli instalací, protože pro ně je primárně nastaven C:. Celková kapacita disku v tomto případě nemá vliv, instalační program potřebuje na c: požadovanou kapacitu. Přejmenování oddílů ti už poradili výše, teď je otázka jestli máš ten C: dostatečně velký, jinak bude skutečně potřeba znovu formátovat a správně určit jednotlivé oddíly.
Na hd má 140GB volno,právě že před přeinstalací byl HD označen C:a po přeinstalování má označení H.a když se pokusím přejmenovat přez spravovat,tak my to PC nedovolí,píše,Písmeno jednotky systémového nebo zpouštěcího svazku nelze měnit.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
čus...tam by měla být volitelná cesta u tý instalace...nebo není? ... jinak přejmenovat můžeš třeba takhle http://www.opc.unas.cz/view.php?cisloclanku=2003121401 ///možná by nebylo od věci kouknout i do vychoziho nastavení pro instalace : Chcete, aby se programy standardně instalovaly do jiné složky než C:\Program Files\
Spusťte Editor registru (Start -> Spustit do dialogu napište regedit a zmáčkněte OK) . Jděte do: HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Microsoft - Windows - CurrentVersion
Hodnotu položek ProgramFilesDir a ProgramFilesPath shodně změňte na adresu složky, kterou chcete při instalacích automaticky nabízet.
Příklad:
ProgramFilesDir na D:\Program Files
ProgramFilesPath na %ProgramFiles% + http://zacinej.cz/program-common-files
Spusťte Editor registru (Start -> Spustit do dialogu napište regedit a zmáčkněte OK) . Jděte do: HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Microsoft - Windows - CurrentVersion
Hodnotu položek ProgramFilesDir a ProgramFilesPath shodně změňte na adresu složky, kterou chcete při instalacích automaticky nabízet.
Příklad:
ProgramFilesDir na D:\Program Files
ProgramFilesPath na %ProgramFiles% + http://zacinej.cz/program-common-files
právě že se tam cesta zadat ručně nedá
-
- Pohlaví:
Dej sem screen jak to vypydá při té instalaci.
A proč jsi vlastně měnil označení harddisku?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2452
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 črc 2024 18:52
-
-
- 8
- 7847
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3984
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 4
- 4187
-
od petr22